Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 4 gunum var bu sekilde cikiyor. Beklemekten baska caren yok koyulasmasi gerekiyoo...Adete 3 gün var.hamilemiyim??
Yumurtalamyı testle takip etmedim ama 22-23oldu sanıyorum akntıdan öyle tahmin ediyorum.yaa inşAllah hamileyizdir.Yumurtalamyı testle takip etmedim ama 22-23oldu sanıyorum akntıdan öyle tahmin ediyorum.yaa inşAllah hamileyizdir.
Hemen belirdi gözlerime inanamadm parcaladm testi resmen))) yaa inşAllah gün geçmek bilmiyor resmenBenim de adetime 4 gün var ama test yapmadım. İnşallah hamileyizdir. 1 dk içinde silik bir çizgi görülüyorsa hamilesin diyorlar. Kaç dkda çizginin göründüğü önemliymiş.
Benim 4 gün kala olan testime benziyor, yarın bir daha yapabilirsen yap canım koyulaştı mı bakalımAdete 3 gün var.hamilemiyim??
Ya gerçekten mi? Uff çatlycam merakdan.tüm belirtilerim de var.taklmycam olmaz amaan diyorm ama ne mümkün icim icimi kemiriyo yarn yapcam mutlaka.ama kaset testde çkmadı o yüzden şüpheliyimBenim 4 gün kala olan testime benziyor, yarın bir daha yapabilirsen yap canım koyulaştı mı bakalım![]()
Evett ben goruyorumAdete 3 gün var.hamilemiyim??
Bu arada erken gebelik testi mi yaptiniz?Adete 3 gün var.hamilemiyim??
Amin canm.çok yorldum artk test yapmaktan.ama sizde gecikme var yaa yapsanz ckar.benm adete 3 var dahaAllah hakkınızda hayırlısını versin, müjdeli haberler almayı nasip etsin hepimize bir an önce. İnanın ben de öyleyim ve artık umudumu kaybetmeye başladım yoruldum. Reglim gecikti 3 gün ama olacağımı hissediyorum o kadar umudum yok ki test bile yapmıyorum 1 hafta içinde olmazsam gideceğim direk kan testine. Çok yıpratıcı bir süreç
Ya inşAllah yanltcı sonuç deildirEvett ben goruyorum![]()
Valla bilemiyormki hangi ceşit var dedim kaset bir de uzundan dediler.ayni marka.ikisinden de aldm kaset ckmadı ama uzunda çıktiBu arada erken gebelik testi mi yaptiniz?
Peki bundan onceki gunlerde hic yaptiniz mi? Bu ay ilk test miydiValla bilemiyormki hangi ceşit var dedim kaset bir de uzundan dediler.ayni marka.ikisinden de aldm kaset ckmadı ama uzunda çıkti
Evet ilkdi.adetim ayın 5i olması gerek 25 gün aralkla olurum normalde belirtilerden şüphelenince yaptm inşAllah doğrudur ya.gün gecmrk bilmiyo resmenPeki bundan onceki gunlerde hic yaptiniz mi? Bu ay ilk test miydi
Evet erken ogrenmenin de boyle bir dezavantaji varEvet ilkdi.adetim ayın 5i olması gerek 25 gün aralkla olurum normalde belirtilerden şüphelenince yaptm inşAllah doğrudur ya.gün gecmrk bilmiyo resmen
Aa aynı zaman reglmz hadi bakalm hayrlı haberler veririrz inşAllah birbrmzeEvet erken ogrenmenin de boyle bir dezavantaji varbenim de 5 agustos benim dongum 28-30 degisiyor. Dun erken gebelik testi yaptim negatif cikti
![]()
Canım hafta sonuna kadar olmazsam yapacağım. Sen bence kan tahliline git çizgi gözüküyor sonucun pozitif Allah'ın izniyle.Amin canm.çok yorldum artk test yapmaktan.ama sizde gecikme var yaa yapsanz ckar.benm adete 3 var daha
InşAllah hamileyizdirCanım hafta sonuna kadar olmazsam yapacağım. Sen bence kan tahliline git çizgi gözüküyor sonucun pozitif Allah'ın izniyle.