Gebelik testime bakarmısınız lütfeen

Sabrina96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
43
17
3
28
Adete 3 gün var.hamilemiyim??

Eklentiler

• 20220802_165922.webp
    20220802_165922.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 138
Yumurtalamyı testle takip etmedim ama 22-23oldu sanıyorum akntıdan öyle tahmin ediyorum.yaa inşAllah hamileyizdir.

Benim de adetime 4 gün var ama test yapmadım. İnşallah hamileyizdir. 1 dk içinde silik bir çizgi görülüyorsa hamilesin diyorlar. Kaç dkda çizginin göründüğü önemliymiş.

Benim 4 gün kala olan testime benziyor, yarın bir daha yapabilirsen yap canım koyulaştı mı bakalım 🧿
Ya gerçekten mi? Uff çatlycam merakdan.tüm belirtilerim de var.taklmycam olmaz amaan diyorm ama ne mümkün icim icimi kemiriyo yarn yapcam mutlaka.ama kaset testde çkmadı o yüzden şüpheliyim

Allah hakkınızda hayırlısını versin, müjdeli haberler almayı nasip etsin hepimize bir an önce. İnanın ben de öyleyim ve artık umudumu kaybetmeye başladım yoruldum. Reglim gecikti 3 gün ama olacağımı hissediyorum o kadar umudum yok ki test bile yapmıyorum 1 hafta içinde olmazsam gideceğim direk kan testine. Çok yıpratıcı bir süreç

Allah hakkınızda hayırlısını versin, müjdeli haberler almayı nasip etsin hepimize bir an önce. İnanın ben de öyleyim ve artık umudumu kaybetmeye başladım yoruldum. Reglim gecikti 3 gün ama olacağımı hissediyorum o kadar umudum yok ki test bile yapmıyorum 1 hafta içinde olmazsam gideceğim direk kan testine. Çok yıpratıcı bir süreç
Amin canm.çok yorldum artk test yapmaktan.ama sizde gecikme var yaa yapsanz ckar.benm adete 3 var daha

Evet ilkdi.adetim ayın 5i olması gerek 25 gün aralkla olurum normalde belirtilerden şüphelenince yaptm inşAllah doğrudur ya.gün gecmrk bilmiyo resmen
Evet erken ogrenmenin de boyle bir dezavantaji var😀 benim de 5 agustos benim dongum 28-30 degisiyor. Dun erken gebelik testi yaptim negatif cikti😓

Evet erken ogrenmenin de boyle bir dezavantaji var😀 benim de 5 agustos benim dongum 28-30 degisiyor. Dun erken gebelik testi yaptim negatif cikti😓
Aa aynı zaman reglmz hadi bakalm hayrlı haberler veririrz inşAllah birbrmze♥️ama canm benim sanki ckt mı?varla yok arası bişi.biraz bekleyp sonra yapsak daha iyi ama beklemek zor

Back
X