Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayırlı olsunMerhaba adetime 6 gün var adet sancısına benzer sancım ve göğüs hassasiyetim var dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka ikinci silik çizgi 5 dk içinde çıktı sizde gebelik varmıdır
Benimde reglme 5 gün kala adet sancım ve fena halde bel ağrım olmustu canım var görünüyo ama kaset test daha güvenilir bence bide onu dene bende gördüm cizgi canım hayırlı olsunMerhaba adetime 6 gün var adet sancısına benzer sancım ve göğüs hassasiyetim var dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka ikinci silik çizgi 5 dk içinde çıktı sizde gebelik varmıdır
Benimde reglme 5 gün kala adet sancım ve fena halde bel ağrım olmustu canım var görünüyo ama kaset test daha güvenilir bence bide onu dene bende gördüm cizgi canım hayırlı olsun![]()
Benimde reglme 5 gün kala adet sancım ve fena halde bel ağrım olmustu canım var görünüyo ama kaset test daha güvenilir bence bide onu dene bende gördüm cizgi canım hayırlı olsun![]()
evet var bende gordum normal testte de cok cok silik gorebılırsınız ama yarın orda kesin gorulur ben de erkek gebelık testınde ogrenmıstımMerhaba adetime 6 gün var adet sancısına benzer sancım ve göğüs hassasiyetim var dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka ikinci silik çizgi 5 dk içinde çıktı sizde gebelik varmıdır
sanırım 13cıkmıs var goruluyor kac gun var adet gununuze??Arkadaşlar kaşık agrilarim nedeniyle hastaneye gittim kanda gebelik testi yapıldı. Bakar misiniz gebelik var mi ?Eki Görüntüle 2771974
Var gibi duruyor canım kan verip emin olMerhaba adetime 6 gün var adet sancısına benzer sancım ve göğüs hassasiyetim var dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka ikinci silik çizgi 5 dk içinde çıktı sizde gebelik varmıdır
Hafif gölgelik var evet bence gebesin hadi gözün aydınKasette bu şekilde çıktı sizce varmı
Hamile siniz gözünüz aydınArkadaşlar kaşık agrilarim nedeniyle hastaneye gittim kanda gebelik testi yapıldı. Bakar misiniz gebelik var mi ?Eki Görüntüle 2771974
6 gün varsanırım 13cıkmıs var goruluyor kac gun var adet gununuze??
Ben bundada görüyorum canım var sanırım inşallah koyulaşır bak bunlarda benim testlerimdi yumurtlamadan sonra 10. Günden başladımKasette bu şekilde çıktı sizce varmı
GerçektenmiHamile siniz gözünüz aydın![]()
Kan ver emin ol bence varGerçektenmi
gayet normaö 6gune zaten asıl artısı adet gununuzden sonra yapar..sureklı kan vermeyın bence adet gununuzu bekleyın 2gun sonra tekrar verırsınız sonrasında tamam yoksa boyle 2gune bır kan vermek zorunda kalırsınız6 gün var
1 hafta var daha evde kaset test erken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor amasanırım 13cıkmıs var goruluyor kac gun var adet gununuze??
Kan ver emin ol bence var