Gebelik testime bakarmısınız lütfenn

benım beklenen adet gununde degerım 310 cıkmıstı ben 5gun once erken gebelıkte ogrenmıstım ertesı gun normal kaser testte de cıkmıstı onlardan bıkac tane almıstım adet gunune kadar koyulasmasına bakacam dedım hepsınde de cıktı ama bariz bı koyulasma goremedım hepsı bırbırıne benzıyodu sankı🙊2gun sonra 798 cıktı degerım doktor kan vermene gerek yok artık dedı bır sonrakı hafta keseyı gördük şükür🤲sürekli kan vermene gerek yok bence ucuz testlerden al gunune kadar onları yap evde .
Merhaba gece kasik agrisi ile uyandım wc gittim ve peçeteye hafif kan geldi. Sabah doktora gittim tekrar kan tahlili yaptı ama kese küçük olduğu icin görünmedi bu durumda müdehale yapamam dedi kese görünmeden. Bi sonucuma bakar misiniz değerimin yükselmesi iyi mi 29.01.2021 yaptırdığım kan katlilin beta 13.6 çıkmıştı

Eklentiler

• FD5EFC0C-6561-4DFC-95D5-551505F672FB.webp
    FD5EFC0C-6561-4DFC-95D5-551505F672FB.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 137
Merhaba gece kasik agrisi ile uyandım wc gittim ve peçeteye hafif kan geldi. Sabah doktora gittim tekrar kan tahlili yaptı ama kese küçük olduğu icin görünmedi bu durumda müdehale yapamam dedi kese görünmeden. Bi sonucuma bakar misiniz değerimin yükselmesi iyi mi 29.01.2021 yaptırdığım kan katlilin beta 13.6 çıkmıştı
canım normalde gunasırında mın %60 artıs beklemıyo tahmını olarak senın artısın saglıklı ılerlıyor gıbı 2katı olarak artmıs sanki..hafıf leke ıcınde bazılarında yerlesme kanaması olabıluyor senınkı de o muhtemelen ..kese ıcın 1000lı rakamlar olması lazım denıyor o beta ‘da gorunmez zaten suan

canım normalde gunasırında mın %60 artıs beklemıyo tahmını olarak senın artısın saglıklı ılerlıyor gıbı 2katı olarak artmıs sanki..hafıf leke ıcınde bazılarında yerlesme kanaması olabıluyor senınkı de o muhtemelen ..kese ıcın 1000lı rakamlar olması lazım denıyor o beta ‘da gorunmez zaten suan
Çok teşekkür ederim cevabınız icin. 2 defa erken doğum yaptım rahim ağzı açıklığı vardı. 3 ay önce dusuk yaptım. Öyle korkuyorum ki anlatamam size.

Çok teşekkür ederim cevabınız icin. 2 defa erken doğum yaptım rahim ağzı açıklığı vardı. 3 ay önce dusuk yaptım. Öyle korkuyorum ki anlatamam size.
ama beta degerıyle bunların alakası varmı ki??neden oldu erken dıgum düşük kac haftalıkken oldu??sebeplerını ogrenmedınız mı??

ama beta degerıyle bunların alakası varmı ki??neden oldu erken dıgum düşük kac haftalıkken oldu??sebeplerını ogrenmedınız mı??
Erken doğumların 1. 24 hafta 2. 22 haftalıktık. Erken doğumlarım servirk yetmezliğinden di. Betayla alakalı yazmak istemedim. Su an kasik agrim ve hafif kanamam var onu anlatmak istemiştim.

Merhaba adetime 6 gün var adet sancısına benzer sancım ve göğüs hassasiyetim var dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka ikinci silik çizgi 5 dk içinde çıktı sizde gebelik varmıdır
Bat'a 2 gün kala normal kaset test negatif çıkıp erken gebelik testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?

Bat'a 2 gün kala normal kaset test negatif çıkıp erken gebelik testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?
Adete 2 gün kala kaset testte çok silikte olsa bi çizgi belirir erken gebelik testlerinde bazen ikinci çizgi yanıltıcı olabiliyor 2 gün sonra bi kaset test daha deneyin

Arkadaşlar sizce hamile miyim bakar mısınııız??
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• 3E29A467-3C89-46DA-ABA6-0645CB8FFF4F.webp
    3E29A467-3C89-46DA-ABA6-0645CB8FFF4F.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 85
Arkadaşlar sizce hamile miyim bakar mısınııız??
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Evettt 😍

O kadar çok istedik ki mucize gibi geliyor sanki inşAllah kan testinde de çıkar 🙏🏻🥰🌸

Kızlar benmde adetim gecti test yaptım Bi bakarmısınız 1 saat sonra, 2. Bi cizgi var gibi

Eklentiler

• 16128984381258607416868144448820.webp
    16128984381258607416868144448820.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 70
Back
X