Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7,8 dk da çıktıKaç dk sonra çıktı
Ozaman kuruma değildir canım testi tekrarla koyulaşır zaten varsa7,8 dk da çıktı
Ozaman kuruma değildir canım testi tekrarla koyulaşır zaten
Çizgi var evet ama bazen kuruma çizgisi olabiliyormuş o kafamı karıştırdıHafif bi çizgi var gibi geldi bana. Hayırlısı
Bugün regl günüm ama henüz olmadım, beklemedeyimHaklısın. Regl oldun mu ? Yoksa gecikti mi ?
Üst üste yaptığım iki asilamam negatifti. Tüp bebeğe gidecektik evraklarimiz hazırdı Adettim iki gün gecikince bende ikindi vaktinde dayanamayıp test yaptım silik çizgi şeklindeydi. Sonra acile gidip kan verdim çok şükür pozitif çıkmıştı herhangi bi ilaç almadıysanız muhtemelen gebesiniz kan tahlili verip net olarak öğrenebilirsiniz ?Bugün regl günüm ama henüz olmadım, beklemedeyim![]()
Üst üste yaptığım iki asilamam negatifti. Tüp bebeğe gidecektik evraklarimiz hazırdı Adettim iki gün gecikince bende ikindi vaktinde dayanamayıp test yaptım silik çizgi şeklindeydi. Sonra acile gidip kan verdim çok şükür pozitif çıkmıştı herhangi bi ilaç almadıysanız muhtemelen gebesiniz kan tahlili verip net olarak öğrenebilirsiniz ?
Regl oldum, sanırım görünen kuruma çizgisiymiş hayırlısı olsunÜst üste yaptığım iki asilamam negatifti. Tüp bebeğe gidecektik evraklarimiz hazırdı Adettim iki gün gecikince bende ikindi vaktinde dayanamayıp test yaptım silik çizgi şeklindeydi. Sonra acile gidip kan verdim çok şükür pozitif çıkmıştı herhangi bi ilaç almadıysanız muhtemelen gebesiniz kan tahlili verip net olarak öğrenebilirsiniz ?
Geçmiş olsun RABBİM hayırlısıyla gebeliği de yaşatsın .Regl oldum, sanırım görünen kuruma çizgisiymiş hayırlısı olsun