Y yukodam Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Nisan 2021 183 74 13 10 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yukodam #1 Kızlar bugün test yaptım ilk negatif çıkınca bırakmıştım 2 3 saat sonra gittim bi baktım ikinci çizgi böyle yamuk çıkmış sizce varmıdır gebelik Eklentiler D16484E7-9AA9-4AC8-B899-EE98CCD0E559.webp 100,6 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar bugün test yaptım ilk negatif çıkınca bırakmıştım 2 3 saat sonra gittim bi baktım ikinci çizgi böyle yamuk çıkmış sizce varmıdır gebelik
Fatmazell Hoşgeldiniz Zarif Hasretlerim🤍 Pro Üye Anneler Kulübü 13 Eylül 2021 4.881 9.144 108 25 10 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yukodam #2 yukodam .!.: Kızlar bugün test yaptım ilk negatif çıkınca bırakmıştım 2 3 saat sonra gittim bi baktım ikinci çizgi böyle yamuk çıkmış sizce varmıdır gebelik Genişletmek için tıkla... Kuzum gebelik yok gibi görünüyor o idrarın rengi ama aklına takıldıysa kan verip netleştirebilirsin
yukodam .!.: Kızlar bugün test yaptım ilk negatif çıkınca bırakmıştım 2 3 saat sonra gittim bi baktım ikinci çizgi böyle yamuk çıkmış sizce varmıdır gebelik Genişletmek için tıkla... Kuzum gebelik yok gibi görünüyor o idrarın rengi ama aklına takıldıysa kan verip netleştirebilirsin
Y yukodam Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Nisan 2021 183 74 13 10 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yukodam #3 Fatmazel04 .!.: Kuzum gebelik yok gibi görünüyor o idrarın rengi ama aklına takıldıysa kan verip netleştirebilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım gecikmem olmadı daha bekleyim diyorum
Fatmazel04 .!.: Kuzum gebelik yok gibi görünüyor o idrarın rengi ama aklına takıldıysa kan verip netleştirebilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım gecikmem olmadı daha bekleyim diyorum
Fatmazell Hoşgeldiniz Zarif Hasretlerim🤍 Pro Üye Anneler Kulübü 13 Eylül 2021 4.881 9.144 108 25 10 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yukodam #4 yukodam .!.: Teşekkür ederim canım gecikmem olmadı daha bekleyim diyorum Genişletmek için tıkla... Gecikmeyi bekle tekrar yap o zaman kuzum
yukodam .!.: Teşekkür ederim canım gecikmem olmadı daha bekleyim diyorum Genişletmek için tıkla... Gecikmeyi bekle tekrar yap o zaman kuzum
Y yukodam Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Nisan 2021 183 74 13 10 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yukodam #5 Tamam canım öyle yapayım
North River Vazgeçtiğinde oyun biter ... Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 30.126 99.188 598 10 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yukodam #6 yukodam .!.: Kızlar bugün test yaptım ilk negatif çıkınca bırakmıştım 2 3 saat sonra gittim bi baktım ikinci çizgi böyle yamuk çıkmış sizce varmıdır gebelik Genişletmek için tıkla... Suan cift cizgi yok malesef
yukodam .!.: Kızlar bugün test yaptım ilk negatif çıkınca bırakmıştım 2 3 saat sonra gittim bi baktım ikinci çizgi böyle yamuk çıkmış sizce varmıdır gebelik Genişletmek için tıkla... Suan cift cizgi yok malesef