Gebelik testime bakarmısınız

merve guneroglu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
11
1
1
29
Arakadaşlar bata 3 gün var test yaptım daisy comfort bi bakar mısınız sizce varmı ?

Eklentiler

• D577BFC3-2CB0-411B-908E-911423EFE291.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 77
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap istersen veya kan da verebilirsin
Canım sonuç hüsran olarak cıkacak diye ödüm kopuyor yarın tekrar deneyim olmadı birde birşey öğrendim normalde bu eeken gebelik testlerini idrarın içinde bir dk bekletiyorlar ve orta idrarla yapıyorlar birde öyle deneyeceğim yarın tekrar atarım yorumlarız :))

Üzülme rabbim vermiyorsa bı bildiği vardır..bende 1 senedir deniyorum olmuyor tedaviye başladım bu ayın 19nda test yapıcam ama hicbir belirtim yok bu ay da olmadığına eminim :) testini atmayı unutma mutlaka at inşallah bebeğin seninledir

Canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin Bak buda bügün ki bugünki saha belirgindi fotosunu cekince belli olmuyor efeckt koyunca belli oluyor bir gün sonra yaptıgım için cok bi etkisi yok tabi ama sana atıyım sence varmı ? Bu arada beklemedim hemen cıktı.

Eklentiler

• 8096F798-22B7-4B51-94E2-E66E03EC31EF.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 42
Dediginiz gibi hemen çıktıysa var gibi duruyor bence bugün hemen gidip acilden kan verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…