Gebelik testime bakarmısınız

merve guneroglu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
11
1
1
29
Arakadaşlar bata 3 gün var test yaptım daisy comfort bi bakar mısınız sizce varmı ?

Eklentiler

• D577BFC3-2CB0-411B-908E-911423EFE291.webp
    D577BFC3-2CB0-411B-908E-911423EFE291.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 78
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap istersen veya kan da verebilirsin
Canım sonuç hüsran olarak cıkacak diye ödüm kopuyor :( yarın tekrar deneyim olmadı birde birşey öğrendim normalde bu eeken gebelik testlerini idrarın içinde bir dk bekletiyorlar ve orta idrarla yapıyorlar birde öyle deneyeceğim yarın tekrar atarım yorumlarız :))

Canım sonuç hüsran olarak cıkacak diye ödüm kopuyor :KK43: yarın tekrar deneyim olmadı birde birşey öğrendim normalde bu eeken gebelik testlerini idrarın içinde bir dk bekletiyorlar ve orta idrarla yapıyorlar birde öyle deneyeceğim yarın tekrar atarım yorumlarız :))
Üzülme rabbim vermiyorsa bı bildiği vardır..bende 1 senedir deniyorum olmuyor tedaviye başladım bu ayın 19nda test yapıcam ama hicbir belirtim yok bu ay da olmadığına eminim :) testini atmayı unutma mutlaka at ☺️ inşallah bebeğin seninledir ❤️

Üzülme rabbim vermiyorsa bı bildiği vardır..bende 1 senedir deniyorum olmuyor tedaviye başladım bu ayın 19nda test yapıcam ama hicbir belirtim yok bu ay da olmadığına eminim :) testini atmayı unutma mutlaka at ☺️ inşallah bebeğin seninledir ❤️
Canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin ❤️ Bak buda bügün ki bugünki saha belirgindi fotosunu cekince belli olmuyor efeckt koyunca belli oluyor bir gün sonra yaptıgım için cok bi etkisi yok tabi ama sana atıyım sence varmı ? Bu arada beklemedim hemen cıktı.

Eklentiler

• 8096F798-22B7-4B51-94E2-E66E03EC31EF.webp
    8096F798-22B7-4B51-94E2-E66E03EC31EF.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 43
Canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin ❤️ Bak buda bügün ki bugünki saha belirgindi fotosunu cekince belli olmuyor efeckt koyunca belli oluyor bir gün sonra yaptıgım için cok bi etkisi yok tabi ama sana atıyım sence varmı ? Bu arada beklemedim hemen cıktı.
Dediginiz gibi hemen çıktıysa var gibi duruyor bence bugün hemen gidip acilden kan verin 💗

Back
X