Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hasrettt0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
108
28
48
26
Daha önce dış gebelikten sağ tupum alındı 1 yıldır gebelik olusmamisti tedaviye başlayacaktır Rabbım şükür gösterdi cift çizgiyi Son adet tarihim 5 Şubat bu ay 8 martta olmam gerekirdi Şubat 28 çektiği için Sorum şu kızlar Cumartesi 69.80 çıktı kan değerim akşam 7 de Pazartesi 107. 82 çıktı kan değerim öğlen 3 gibi Doktor pazartesi tekrar gel keseye bakalim dedi Birde ilk kan adetten (3 gün sonra ) Acaba geç dollenmemi kimyasal olmasından korktum bugün tekrarladım kaset testi çok daha koyu çıktı bu şekil olup normal ilerleyen oldumu acaba En soldaki testi cuma yaptım gecen hafta Diğer ortadaki 4 ünü cumartesi sabah en sondaki en koyu olanı biraz önce tok karnima yaptım

Eklentiler

• 20230315_172938.webp
    20230315_172938.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 66
Daha önce dış gebelikten sağ tupum alındı 1 yıldır gebelik olusmamisti tedaviye başlayacaktır Rabbım şükür gösterdi cift çizgiyi Son adet tarihim 5 Şubat bu ay 8 martta olmam gerekirdi Şubat 28 çektiği için Sorum şu kızlar Cumartesi 69.80 çıktı kan değerim akşam 7 de Pazartesi 107. 82 çıktı kan değerim öğlen 3 gibi Doktor pazartesi tekrar gel keseye bakalim dedi Birde ilk kan adetten (3 gün sonra ) Acaba geç dollenmemi kimyasal olmasından korktum bugün tekrarladım kaset testi çok daha koyu çıktı bu şekil olup normal ilerleyen oldumu acaba En soldaki testi cuma yaptım gecen hafta Diğer ortadaki 4 ünü cumartesi sabah en sondaki en koyu olanı biraz önce tok karnima yaptım
Bende kaset ile takip etmiştim koyulaşmayı. Bu şekildeydi. Sanırım geç yumurtlama olmuş sizin. Bu yüzden değer ilklere göre düşük. Az artıp sağlıklı olan çok gebelik okudum burda. Değer takibinden ziyade ultrasonda bebeği keseyi kalp atışını görünce asıl rahatlama olacak. Bunlar ancak sizi 2 katı strese sokar. Bu şekil normal ilerleyen de oluyor normal ilerlemeyende. Şuan sizinkide normal duruyor ilerleme. Bol bol dinlenin ultrason gününe kadar

Back