- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mormenekse2122
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var gibi ama gölgeler bazen yalan da çıkabiliyor tekrar test yaptınız mı ?Reglime 6 gün var hamilelikten supheleniyorum
Adete 8 gün kalasiya yaptigimda hicbirsey yoktu testte ama şimdi böylr cikti ilk 2. Dk da var mi yok mu bilemedim
Evet digeri de böyle cikti ertesi gün yaptigim testMerhaba
var gibi ama gölgeler bazen yalan da çıkabiliyor tekrar test yaptınız mı ?
Ertesi gün yaptigim test budabenim gebeliğimde bu testte aynen böyle belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı. görünmüyordu çizgi resmen. hamile değilim diye emin olmuştum ama beta pozitif çıkmıştı. bu testte hamilelik aşırı zor çıkıyor varsa bile emin olamıyorsunuz başka test deneyin.
bu testten de yapmıştım bundan daha belirgin ama yine de silik bir çizgi çıkmıştı. ertesi gün betam 74’tü ve adetim 5 gün geçmişti. benimki sağlıksızdı, boş gebelikti. sanırım o yüzden adet günüme göre de o kadar az betaya sahiptim. sizin adetinize daha 6 gün varken böyle silik çıkmış. evet bir çizgi var ama çok çok silik. bu da adet gecikmeden yaptığınız için çok çok normal. ben hamile olmadığım dönemde yine bu testten yaptığımda sonuç bembeyaz çıkıyor. eğer testi bekletmediyseniz yani ikinci çizgi anında çıktıysa hamilesiniz benceErtesi gün yaptigim test buda
Şöyle ki bu testte silik cizgi oluştu fakat erken gebelik testinde cikmadi bu yüzden varmi yok mu bilmiyorum beta vermedim ama suan 1 gunum geçiyorbu testten de yapmıştım bundan daha belirgin ama yine de silik bir çizgi çıkmıştı. ertesi gün betam 74’tü ve adetim 5 gün geçmişti. benimki sağlıksızdı, boş gebelikti. sanırım o yüzden adet günüme göre de o kadar az betaya sahiptim. sizin adetinize daha 6 gün varken böyle silik çıkmış. evet bir çizgi var ama çok çok silik. bu da adet gecikmeden yaptığınız için çok çok normal. ben hamile olmadığım dönemde yine bu testten yaptığımda sonuç bembeyaz çıkıyor. eğer testi bekletmediyseniz yani ikinci çizgi anında çıktıysa hamilesiniz bence![]()
Canım erken gebelik testinde cıkması lazımŞöyle ki bu testte silik cizgi oluştu fakat erken gebelik testinde cikmadi bu yüzden varmi yok mu bilmiyorum beta vermedim ama suan 1 gunum geçiyor
Benım de regl 7 gün gectı ve görseldeki gibi cıktı bilgi verirmisini varmı yokmu bırı aksam cekılen dıgerı oglen cekilenReglime 6 gün var hamilelikten supheleniyorum
Adete 8 gün kalasiya yaptigimda hicbirsey yoktu testte ama şimdi böylr cikti ilk 2. Dk da var mi yok mu bilemedim