Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var gibi duruyor canım yarın sabah idrarı ile bir test daha yap bence çizgi görürsen de kan tahliline gidersin. Umarım hamilesindir:)Arkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Arkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Çizgi var canım maşaAllah! Bence hamilesin şu an ama istersen daha çok emin olmak için 2-3 gün sonra yine test yap ya da yarın hemen kan ver öğrenirsin :)
Hayırlısı...
Hamilesiniz tebriklerSelam kislar bnm testime bi bakarmisiniz:)
yarın iş için il dışına çıkıcam ama cuma hemen kan tahlili yaptırmaya gidicem inşallah vardır canım çok teşekkür ederimAllah isteyen herkese nasip etsin hayırlı ve tez vakitte
Selam kislar bnm testime bi bakarmisiniz:)
Var gibi ama test çok beklemiş sanirim 10 dakikadan sonra sini saymayin diyorlar Canim bilemedim yarin sabah bi daha yap istersenArkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Yok aslinda hemen cikti cizgi Ben ilk halini atamadim, simdi gercekten var mi diyorsunuz?
Evet yarin sabah vericem inşallah hamileyimdir anne olmayı isterim gerçektenBence var canım, bide erken çıktı diyosun geçerlidir o zaman testin. 2. çizginin rengide bence fazlasıyla koyu. Kan testi verecek misin? :)
Belli Belirsiz Cizgi Var Gibi..Gönlüne Göre Olsun Eger Hamilelik Varsa Birkac Güne Kadar Daha belli olur cizgi.Arkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Günün geçince yapmani tavisiye ediyorum mayis ayinda tam 4 test yapmisti hepsi bundan daha belirgindir sonuç hastalandim o yüzden kendini kaptirma herkes tebrik ediyor kesin hamilesin diyor ama sonuc hisrandi okadar uzulmustumki bu duruma haziranda 9 günüm geçti hamile olacagimi hic düşünmedim ve test yapmamistim korkmustim 10.gün çift çizgiyi gördüm. Moralini bozmak için söylemiyorum yanlis anlama kimyasal gebelik denilen birşey var galiba onu yasadim oyuzden sende benim gibi üzülme gününden önce test yapma canimArkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
İnş.hamilesindir canim inş.mutlu haberi alirsinEvet yarin sabah vericem inşallah hamileyimdir anne olmayı isterim gerçekten