Gebelik testime bi bakabilir misiniz?

Mushkara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
82
51
3
35
Arkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

Eklentiler

• IMG_6089.webp
    IMG_6089.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 351
Arkadaşlar bata 5 gün kala yaptım testi.Sanki t nin altında belli belirsiz bi çizgi var gibi sizce hamile olabilir miyim?yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Evet var gibi duruyor canım yarın sabah idrarı ile bir test daha yap bence çizgi görürsen de kan tahliline gidersin. Umarım hamilesindir:)

Cok.dikkatli bakinca belirmiş gibi biraz :halay::halay::halay:
Sen yinede yarin.falan.bidaha dene insaallah vardır.

Var gibi geldi bana da.. bence iki gun daha bekleyip tekrarla idrar testini ve sabah ilk idrarinla yap bence canim.. insallah hamilesindir :).. Allah isteyen herkese nasip etsin

İnşallah vardır kızlarBugün öğleyin yaptım meraktan yarın artık ilk idrarla yaparım haber ederimTeşekkür ederim

Ayy inşallah vardır Allah kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:KK46:

Çizgi var canım maşaAllah! Bence hamilesin şu an ama istersen daha çok emin olmak için 2-3 gün sonra yine test yap ya da yarın hemen kan ver öğrenirsin :)

Hayırlısı...

yarın iş için il dışına çıkıcam ama cuma hemen kan tahlili yaptırmaya gidicem inşallah vardır canım çok teşekkür ederim:KK68:Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı ve tez vakitte
Çizgi var canım maşaAllah! Bence hamilesin şu an ama istersen daha çok emin olmak için 2-3 gün sonra yine test yap ya da yarın hemen kan ver öğrenirsin :)

Hayırlısı...

Var gibi ama test çok beklemiş sanirim 10 dakikadan sonra sini saymayin diyorlar Canim bilemedim yarin sabah bi daha yap istersen

Belli Belirsiz Cizgi Var Gibi..Gönlüne Göre Olsun Eger Hamilelik Varsa Birkac Güne Kadar Daha belli olur cizgi.

Günün geçince yapmani tavisiye ediyorum mayis ayinda tam 4 test yapmisti hepsi bundan daha belirgindir sonuç hastalandim o yüzden kendini kaptirma herkes tebrik ediyor kesin hamilesin diyor ama sonuc hisrandi okadar uzulmustumki bu duruma haziranda 9 günüm geçti hamile olacagimi hic düşünmedim ve test yapmamistim korkmustim 10.gün çift çizgiyi gördüm. Moralini bozmak için söylemiyorum yanlis anlama kimyasal gebelik denilen birşey var galiba onu yasadim oyuzden sende benim gibi üzülme gününden önce test yapma canim

Back
X