Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ilk tuvaletinizle test yapınİki gün evvel sabah yaptığım teste hayali çizgiyi görmüştüm ama bugün akşam üstü test yaptım negatiftir ama ışığa tutunca ikinci çizgi görünüyor kafam karıştı başına gelip pozifi görenler varmı?
Benm adet Günlerim 40 ila 48arası oluyor bugünde 46gün yarın eczaneler kapalı olur pazartesiye kaldıSabah ilk tuvaletinizle test yapınİki damladan fazla damlatmayın... Adetinize kaç gün var? Ya da geçti mi?
Bende ilk o şekilde öğrenmiştim aşırı silikti ancak ışığa bakınca görünüyodu ikinci testimi sabah ilk idrarla yaptım bu defa daha belirgindi sizde ilk idrarla tekrarlayın bence testimiziİki gün evvel sabah yaptığım teste hayali çizgiyi görmüştüm ama bugün akşam üstü test yaptım negatiftir ama ışığa tutunca ikinci çizgi görünüyor kafam karıştı başına gelip pozifi görenler varmı?
İnsallah canm var gibi gorunuyo benmde aynı böyleydi yarn ilk idrarla tekrarla benceRabbim tüm olmayanlara nasip etsin ya umarım vardır yaEki Görüntüle 2997450
Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin ya umarım vardır yaEki Görüntüle 2997450
Ben ikinci çizgiyi görüyorum var gibiRabbim tüm olmayanlara nasip etsin ya umarım vardır yaEki Görüntüle 2997450
İşte iki gün önceki buydu bugün yaptım bişey yok sabah yapmam lazımdı dayanamadımBen ikinci çizgiyi görüyorum var gibi
Pazartesi sabahı yapcam allah nasip ederseİnsallah canm var gibi gorunuyo benmde aynı böyleydi yarn ilk idrarla tekrarla bence![]()
Umarim vardırPazartesi sabahı yapcam allah nasip ederse
İnşallah olursa yazıcam hemen burayaUmarim vardır![]()
Tamamdir yaz mutlaka merak ettimİnşallah olursa yazıcam hemen buraya
Tamamdir yaz mutlaka merak ettim