• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testimi ışığa tutunca çıkan ikinci çizgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dilk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
194
121
53
37
İki gün evvel sabah yaptığım teste hayali çizgiyi görmüştüm ama bugün akşam üstü test yaptım negatiftir ama ışığa tutunca ikinci çizgi görünüyor kafam karıştı başına gelip pozifi görenler varmı?

İki gün evvel sabah yaptığım teste hayali çizgiyi görmüştüm ama bugün akşam üstü test yaptım negatiftir ama ışığa tutunca ikinci çizgi görünüyor kafam karıştı başına gelip pozifi görenler varmı?
Sabah ilk tuvaletinizle test yapın 👍 İki damladan fazla damlatmayın... Adetinize kaç gün var? Ya da geçti mi?

Sabah ilk tuvaletinizle test yapın 👍 İki damladan fazla damlatmayın... Adetinize kaç gün var? Ya da geçti mi?
Benm adet Günlerim 40 ila 48arası oluyor bugünde 46gün yarın eczaneler kapalı olur pazartesiye kaldı

Bende ilk o şekilde öğrenmiştim aşırı silikti ancak ışığa bakınca görünüyodu ikinci testimi sabah ilk idrarla yaptım bu defa daha belirgindi sizde ilk idrarla tekrarlayın bence testimizi☺️var mı fotoğrafı testinizin.

Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin ya umarım vardır ya
IMG_20220128_071609.webp

Bu dünkü negatif olan testin kız kardeşim iyice bakınca atmış bana bugün sanki silik bişey var diye bende hatta sabah baktım hayali bi çizgi vardı sabahkindede

Bende artik t tamamen kırmızı olmadıkça var gözüyle bakamiyorum

Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkıyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum

Back
X