Gebeliğe Hazırlık Gebelik testimi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Testi yaptım zaten negatiftir diye bakmadım bugün bi baktım böyle sizce kuruma çizgisi mi?

Eklentiler

• 50ECD7E5-AD0B-4B3F-8F12-F55963CC707D.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 118
Bende böyle çizgi hiç çıkmadı saatler sonra bile yarın ilk idrarla bir test daha yapın eğer çıkmazsa bi kaç gün sonra tekrarlayın bence

Tahlil için gittim hastaneye sonuç bekliyorum.

Testi yaptım zaten negatiftir diye bakmadım bugün bi baktım böyle sizce kuruma çizgisi mi?
Maalesef kuruma çizgisi gibi duruyor ama isterseniz sabah aç karına tekrarlayın ama bu kuruma çizgisinden başka bir şey değil

Selam arkadaşlar benimkinede bakabilirmisiniz donmuş 3.gün emriosu 9temmuz transferim oldu iğneler ve ilaçlar kullanıyorum onun etkisi olabilirmi hayalet çizgi bilemedim ilk 5.dk da olustu

Eklentiler

• 20210717_193253.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 87
Selam arkadaşlar benimkinede bakabilirmisiniz donmuş 3.gün emriosu 9temmuz transferim oldu iğneler ve ilaçlar kullanıyorum onun etkisi olabilirmi hayalet çizgi bilemedim ilk 5.dk da olustu
Ben gördüm hayalet çizgiyi, bir bilgim yok ilaçlardan olur mu diye ama inşallah hamilesinizdir

Kizlar benim teste de bakarmisiniz kurumami yoksa silik var mı sabah 7 de yaptım uykulu uykulu baktım birşey yok uyudum tekrar 9 gibi kalktım baktım böyleydi bende umutlandim

Eklentiler

• IMG20210722104352.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar benim teste de bakarmisiniz kurumami yoksa silik var mı sabah 7 de yaptım uykulu uykulu baktım birşey yok uyudum tekrar 9 gibi kalktım baktım böyleydi bende umutlandim
İlk 10dk içinde çıkan test sonucu geçerlidir.Sabah ilk idrarla tekrar yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…