Gebelik testimi yorumlarmısınız

zelenicious

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2025
1
0
1
38
Artimed testi yaptım adetime 5 gün var. Kasık ağrılarım, göğüs ağrılarım, karın ağrım var ve ishalim var. Bu marka testlere güven olmuyormuş ama yinede bakarsanız sevinirim. İdrarı emdiği gibi çıktı silik olarak.

Eklentiler

• 1000054278.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 226
  • 1000054276.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 232
artımedin güvenilir olmadığını duymuştum ben hiç kullanmadım ama var gibi görünüyor başka marka testle deneyin varsa ya da kan verin emin olmak için, veya gününüzü bekleyin. belirtiler de zaten yanıltıcı olabiliyor. istiyorsanız umarım hamilesinizdir

Merhaba kan verdiniz mi acaba yakınımdaki eczanede artı med var ona göre denemek istiyorum

Merhaba kan verdiniz mi acaba yakınımdaki eczanede artı med var ona göre denemek istiyorum
Gerçek bir gebelik varsa kırmızı olarak çıkıyor siz bir deneyin Allah'tan ümit kesilmez artık o kadar bu iş üstünde uzmanlaştık ki... Yalancı pozitif mi silik mi anlayabiliyoruz siz Yapın isterseniz atın buraya beraber bakalım inşallah şüpheniz yerinde çıkar

6 kasım dpo 12 ,7 kasım dpo 13 hangi gün yapayım sizce . İnşallah çıkar bu ay regl olursam biraz yıkım yaşayacağım

Ay öncelikle dponun açılımı nedir
Yaa ben de burada öğrendim ovulasyondan sonraki günlermiş 14. Günden sonra çoğunlukla regl olunuyormuş. Ben bu ay tam olarak adet tarihimi kestiremiyorum çünkü geçen ay adet geciktirici kullandım, umrede olduğum için 6 7 Ekimde olmam lazımdı 10 ekimde oldum. Ovulasyon için test yaptım tam 24 ekim sabahında oldu ve o araları değerlendirdik, 2 gün önce bir test yaptım çooook silik pozitif çıktı aynı markayı bir daha bulamadım başka marka negatif dedi dün, ovulasyon testim normalde tamamen sıfıra gelmişti bu aralar tekrar pozitif kafam allak bullak oldu benim de

Şuan adet gecikmesi Yok o halde bence gecikmeyi bekleyip sabah ilk idrarla yapın testinizi daha sağlıklı olur inşallah bebişinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…