Merhaba ben de pcos var bugün adetimin gecikmesinin 12. Günü test yaptım ama sonucu tam anlayamadım bilgisi olan varsa yorumlarsa sevinirim. 1. Test damlattıktan hemen sonraki hali 2. Test ise 1 2 saat geçtikten sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim testi yenile bence bozuk gibi bu testMerhaba ben de pcos var bugün adetimin gecikmesinin 12. Günü test yaptım ama sonucu tam anlayamadım bilgisi olan varsa yorumlarsa sevinirim. 1. Test damlattıktan hemen sonraki hali 2. Test ise 1 2 saat geçtikten sonra.
Testiniz bozukMerhaba ben de pcos var bugün adetimin gecikmesinin 12. Günü test yaptım ama sonucu tam anlayamadım bilgisi olan varsa yorumlarsa sevinirim. 1. Test damlattıktan hemen sonraki hali 2. Test ise 1 2 saat geçtikten sonra.
test bozuk gibi, 12 gün ciddi bi süre, eğer hamileysen anında ve kopkoyu çıkması lazım ikinci çizginin, yeni bi test yap bence.Merhaba ben de pcos var bugün adetimin gecikmesinin 12. Günü test yaptım ama sonucu tam anlayamadım bilgisi olan varsa yorumlarsa sevinirim. 1. Test damlattıktan hemen sonraki hali 2. Test ise 1 2 saat geçtikten sonra.
İkincide bozuk gibi duruyor fazlami idrar damlattiniz acaba bence testi yenileyinMerhaba ben de pcos var bugün adetimin gecikmesinin 12. Günü test yaptım ama sonucu tam anlayamadım bilgisi olan varsa yorumlarsa sevinirim. 1. Test damlattıktan hemen sonraki hali 2. Test ise 1 2 saat geçtikten sonra.
4 damla damlattım aslında ama tekrar bi test yapayım bu sağlıklı bir sonuç vermediİkincide bozuk gibi duruyor fazlami idrar damlattiniz acaba bence testi yenileyin
Adetime 1 gün kaldı daha geçikmem yokMerhaba lütfen bana yardımcı olurmusunuz dün test yaptim ilk yaptığım da tek çizgi çıktı ama bugün sabah tekrar yaptım fotoğraf daki şimdi ben hamilemiyim çok stresliyim napicam bilmiyorum
Gebelik var görünüyor. Hayırlı olsun. Kan testi verip kesinleştirinAdetime 1 gün kaldı daha geçikmem yok
Aynı benimkine benzer olmuş canım benimki C ye yakın 2 çizgiydi seninki de t den uzak çizgi olmuş inşallah hamilesindir. Ben dün adet oldum benim testim bozuk çıktığı için öyle olmuş inşallah senin testin bozuk değildir ve hamilesindirMerhaba lütfen bana yardımcı olurmusunuz dün test yaptim ilk yaptığım da tek çizgi çıktı ama bugün sabah tekrar yaptım fotoğraf daki şimdi ben hamilemiyim çok stresliyim napicam bilmiyorum
Bir bozukluk var gibi. Ya çok idrar damlattiniz ya da kuruyunca iz olmuş. Yine de sabah ilk idrarla yeni bir test yapmakta fayda var. Gecikme var mı?Gebelik varmı bakarmısınızzz testim böyle çıktı
Transferin 11.günü 3.gün embriyosuBir bozukluk var gibi. Ya çok idrar damlattiniz ya da kuruyunca iz olmuş. Yine de sabah ilk idrarla yeni bir test yapmakta fayda var. Gecikme var mı?
O konuyu hiç bilmiyorum ben. ÜzgünümTransferin 11.günü 3.gün embriyosu
Merhaba maalesef yalan gebelik çiktiAynı benimkine benzer olmuş canım benimki C ye yakın 2 çizgiydi seninki de t den uzak çizgi olmuş inşallah hamilesindir. Ben dün adet oldum benim testim bozuk çıktığı için öyle olmuş inşallah senin testin bozuk değildir ve hamilesindir