- 10 Kasım 2019
- 144
- 47
- 48
- Konu Sahibi Gokyuzu3527
-
Test duruyorsa resmini çeker misiniz bakalımMerhaba hanımlar bugün gecikmemin 3. Günü sabah test yaptım ilk birşey görmedim sonra yaklaşık 40 dk sonra pencere önünde bakayım dedim ışıkta ikinci bir silik hayalet çizgi gördüm böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı
O halde yarın testi tekrarlayın inşallah vardır hamilelikEvet duruyor ama tel kamera almıyor görüntüyü. normal oda ışığında da görebiliyorum ilk yapınca dikkat etmemiştim hala duryo çizgi
Hamile olmadigim zamanlar silik çizgi dahi çıkmamıştı.Yarin tekrarlayın buraya atın bencebilen var mı acaba bu hayalet çizgi gebelik olmasa da çıkıyor mu
Aynen tekrarlıyıcam.gölge şeklinde gibi silik renksiz bir çizgi bilemedim ben deHamile olmadigim zamanlar silik çizgi dahi çıkmamıştı.Yarin tekrarlayın buraya atın bence
Hakkımızda hayırlısıMerhaba, ilk 10 dakika içinde bir şey çıkmadıysa ben atıyorum testi. Bazen kuruma çizgisi olabiliyor ve insan ümitleniyor. Bende bu zamana kadar hiç hayalet veya silik bir çizgi çıkmadı amailk 10 dakikada çıkıyor ise gün geçtikçe belirgileşecektir
Testi goremediğim için bişey diyemem belki sana göre silik bize göre pozitiftirAynen tekrarlıyıcam.gölge şeklinde gibi silik renksiz bir çizgi bilemedim ben de
Kamera çekmiyo normalde bakınca gözküyorTesti goremediğim için bişey diyemem belki sana göre silik bize göre pozitiftir
Gözüküyorsa umarım vardır birseylerKamera çekmiyo normalde bakınca gözküyor
Inşallah dilediğin gibi bir sonuç alirsinİnşallah 15 ay olmuş. bu sefer ilkdefa klomen kullandım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?