Gebelik testinde 30 dk sonra çıkan 2. Çizgi

demsalgeliyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
29
2
1
Arkadaşlar merhaba. 2 ay bebegim 1 aylikken önce kürtaj oldum ßhcg düzenli yükselmiyordu. Kürtajdan tam bir ay sonra hemen regl oldum. Miktari falan da normaldi her şey yolundaydi. Bu ay ise bir iki kere kahverengi akıntım oldu ve su an regl tarihim üzerinden 4 gün geçti. Toparlanmak icin korunuyorduk iliskilerimizde. Korunuyorduk derken geri cekilme yöntemi ile. 2 3 yıldır bu şekilde korunuyoruz ve hic gebelik olmadi. Biz istedigimiz zaman oldu sadece. Geleyim soruma, regl 4 gün gecikince fün clearblue erken gebelik testi aldım. Yaptim ve negatif görünüyordu. Asiri silik bi çizgi gibi bir sey var yok arasi bir seydi dikkate almadim cöpe attim. Iki saat sonra merakimdan tekrar baktim fotoğraftaki gibiydi. İlk hamileligimde regl günümden 2 gün önce direkt net iki cizgi görmüstüm. Regl dan 4 gün sonra hiçbir şey görmemek hamile olmadigimi düşündürdü. Zevk suyu dedikleri şeyle gebelik olmuş olabilir mi diye takildi sadece aklima. Bugün tekrar test yaptim ve ayni şey oldu. Önce tamamen negatif görünüyor 20 dk sonra silik çizgi beliriyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mi acaba?

Eklentiler

• 20250923_170446.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 31
testlerin üzerinde bekleme süreleri yazar. ilk 5 dk dan sonra çıkan çizgiler geçersiz sayılır diye ama bir bakın testin üstüne.

testlerin üzerinde bekleme süreleri yazar. ilk 5 dk dan sonra çıkan çizgiler geçersiz sayılır diye ama bir bakın testin üstüne.
Haklısınız muhtemelen negatif ama regl başlamıyor ve hicbir belirti yok dolayısıyla anlamlandiramiyorum. Daha önce de bu testi kullanıyordum onlarin hicbirinde sonradan bu çizgi cikmadi. Örnek olarak eski bir test fotoğrafi paylaşayım.

Eklentiler

• 20250924_153804.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu testleri hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…