Gebelik testinde bakar mısınız 10 gün gecikmem var

beyzzzz4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
167
33
18
24

Eklentiler

• IMG_20240306_100804.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Merhaba siz ordan nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama ben resimde bişey göremedim. 10 gün gecikme normal ama 10 gün sonra da adet olmazsanız muayene olmakta fayda var kist varsa eğer önlem alırsınız kan vermediniz mi acaba 10 gün iyi dayanmışsınız

10gun gecikmem var sadece peceteye gelen çok hafif kahverengi akıntım oldu testte gözüme bı var gibi bı yok gibi görünmeye başladi bu durumu yaşayanlar var mi

Normalde gecikmelerim olduğu için 10gune kadar bekledim dün kahverengi sadece peceteye gelen çok az bir akıntım oldu ve devamı gelmedi testte de gölge gibi görününce suphelendim

Normalde gecikmelerim olduğu için 10gune kadar bekledim dün kahverengi sadece peceteye gelen çok az bir akıntım oldu ve devamı gelmedi testte de gölge gibi görününce suphelendim
Anladım inşallah vardır gebelik 10 günde normalde çıkıyor ama bazen idrara geç düşebiliyor kan verirseniz netleşir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…