Gebelik testinde bakar mısınız

ebrumsumsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
360
151
33
27
Kizlad ben hafif çizgi görebiliyorum peki siz ?

Eklentiler

• 16697018787856974723785761478173.webp
    16697018787856974723785761478173.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 69
Testinizi gecikmeden 10-12 gün sonra tekrar eder misiniz? Varsa ancak idrara geçer. Kan için de birkaç gün bekleyin ve öyle verin. Güzel müjdeleriniz olsun.
Kan için gecikmeden 3. günü, idrar için en erken 7.gün en doğru 10 ve 12. günü öneriyorum ben.

Kan için gecikmeden 3. günü, idrar için en erken 7.gün en doğru 10 ve 12. günü öneriyorum ben.cokk
Canım polikistik överim var bugün adetimin 3. Günü hala olmadım geç döllenme olabilir mi ? Geç döllenme de ne kadar sonra kanda öğrenebilirim acaba 💜 bir kaç yorumunu gördüm bu işin erbabısın sanırım banada yazdığın için teşekkür ederim 💜

Canım polikistik överim var bugün adetimin 3. Günü hala olmadım geç döllenme olabilir mi ? Geç döllenme de ne kadar sonra kanda öğrenebilirim acaba 💜 bir kaç yorumunu gördüm bu işin erbabısın sanırım banada yazdığın için teşekkür ederim 💜
Bugün yada yarın kan verelim mi? Rica ederim kan sonucunuzu bana da bildirin lütfen.

Canım ne zaman yumurtlama olduysa ondan 2 hafta sonra adet olunuyor onu baza alarak yapmalısın daha kesin sonuç çıkar

Kan için gecikmeden 3. günü, idrar için en erken 7.gün en doğru 10 ve 12. günü öneriyorum ben.
Canım yeniden merhabalar, bugün kan vermeye gidecektim fakat kahverengimsi bir akıntım geldi moralim bozuldu gidemedim. Yerleşme kanaması mi yoksa regl mi olup olmadığını kandan anlayabilir miyiz 🥺

Back
X