- 3 Kasım 2022
- 360
- 151
- 33
- 27
- Konu Sahibi ebrumsumsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizi gecikmeden 10-12 gün sonra tekrar eder misiniz? Varsa ancak idrara geçer. Kan için de birkaç gün bekleyin ve öyle verin. Güzel müjdeleriniz olsun.Kizlad ben hafif çizgi görebiliyorum peki siz ?
Kan için gecikmeden 3. günü, idrar için en erken 7.gün en doğru 10 ve 12. günü öneriyorum ben.Testinizi gecikmeden 10-12 gün sonra tekrar eder misiniz? Varsa ancak idrara geçer. Kan için de birkaç gün bekleyin ve öyle verin. Güzel müjdeleriniz olsun.
Testinizi gecikmeden 10-12 gün sonra tekrar eder misiniz? Varsa ancak idrara geçer. Kan için de birkaç gün bekleyin ve öyle verin. Güzel müjdeleriniz olsun.
Kan için gecikmeden 3. günü, idrar için en erken 7.gün en doğru 10 ve 12. günü öneriyorum ben.Kizlad ben hafif çizgi görebiliyorum peki siz ?
Pocs var canım çok geç yumurta gördüm sayılır adetim üc gün geçti bu şekilde çıktıÇok silik görünüyor. Adet gününüz gelmediyse hamile olabilirsiniz kan verin
Canım polikistik överim var bugün adetimin 3. Günü hala olmadım geç döllenme olabilir mi ? Geç döllenme de ne kadar sonra kanda öğrenebilirim acabaKan için gecikmeden 3. günü, idrar için en erken 7.gün en doğru 10 ve 12. günü öneriyorum ben.cokk
Bugün yada yarın kan verelim mi? Rica ederim kan sonucunuzu bana da bildirin lütfen.Canım polikistik överim var bugün adetimin 3. Günü hala olmadım geç döllenme olabilir mi ? Geç döllenme de ne kadar sonra kanda öğrenebilirim acababir kaç yorumunu gördüm bu işin erbabısın sanırım banada yazdığın için teşekkür ederim
![]()
Tabi kiBugün yada yarın kan verelim mi? Rica ederim kan sonucunuzu bana da bildirin lütfen.
Canım ne zaman yumurtlama olduysa ondan 2 hafta sonra adet olunuyor onu baza alarak yapmalısın daha kesin sonuç çıkarCanım polikistik överim var bugün adetimin 3. Günü hala olmadım geç döllenme olabilir mi ? Geç döllenme de ne kadar sonra kanda öğrenebilirim acababir kaç yorumunu gördüm bu işin erbabısın sanırım banada yazdığın için teşekkür ederim
![]()
Yumurtlama tarihimi tam bilmiyorum canım pocs var sıkıntılı birazCanım ne zaman yumurtlama olduysa ondan 2 hafta sonra adet olunuyor onu baza alarak yapmalısın daha kesin sonuç çıkar
Anladım canım bende öyle Allah yardımcımız olsunYumurtlama tarihimi tam bilmiyorum canım pocs var sıkıntılı biraz![]()
AminnnnnAnladım canım bende öyle Allah yardımcımız olsun![]()
Canım yeniden merhabalar, bugün kan vermeye gidecektim fakat kahverengimsi bir akıntım geldi moralim bozuldu gidemedim. Yerleşme kanaması mi yoksa regl mi olup olmadığını kandan anlayabilir miyizKan için gecikmeden 3. günü, idrar için en erken 7.gün en doğru 10 ve 12. günü öneriyorum ben.