- Konu Sahibi pipilioglum35
Gebelik testinde cikmayan hamilelik olurmu...benim butun belirtiler var ama gebelik testinde cikmio 4 gun gectim ustunden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir...yerleşme kanaması görülebilir kiminde pembe kiminde kahverengi lekelenme olur...Peki pembe leke olabilio mu 4 gun gectimi
En iyisi kan testi yaptırmak en güvenilir olani...silik çizgi aslinda hamilelik oluyor ama hayırlısı olsun senin icin...Ama sonra ki yaptığım testler hepsi tek çizgi hayalet bile yok
Aa ilginç ama resimdekine gore pozitif inş vardirAma sonra ki yaptığım testler hepsi tek çizgi hayalet bile yok
Bazen farkında olmadan düşük yapiyormus kadınlar hic tutunamadan duymuştum...Umarim oyle degildir...Aa ilginç ama resimdekine gore pozitif inş vardir
Canım az öncede yaptım Tek çizgi çok garip gelio sabah yine yapicam onu sabah ilk idrarimla yaptım ama sonraki ilk idrarla yaptım yine çıkmadı allah yardimcim olsun ınsalah vardır bebegimAa ilginç ama resimdekine gore pozitif inş vardir
O nasıl oluo canım ilk defa duyuyorum ama hastlancam givi gogusun acio Cok bide ayıp olucak belki ama gogusumun etrafında benek benek olmuş cok hafifBazen farkında olmadan düşük yapiyormus kadınlar hic tutunamadan duymuştum...Umarim oyle degildir...
Canım yerlesme kanamasi koyu reng yada açık pembe çok az oluo 2 3 damlaBenim 4 gecti ama adet olur gibi kanama oldu herhal adet gordum bu yerlesme kanamasina benzemio cunku
Bide test yaptim negatif cikti..Benim 4 gecti ama adet olur gibi kanama oldu herhal adet gordum bu yerlesme kanamasina benzemio cunku
O
O nasıl oluo canım ilk defa duyuyorum ama hastlancam givi gogusun acio Cok bide ayıp olucak belki ama gogusumun etrafında benek benek olmuş cok hafif
Benim 4 gecti ama adet olur gibi kanama oldu herhal adet gordum bu yerlesme kanamasina benzemio cunku
Benim dusunun bi pecete koydum ve o pecete tam dolmadi ve koyu pembe ...
Ama canım daha hastalandim ki kafam karıştı simdiİlk hafta düşükleri dediğimiz düşükler genelde farkına varılmayan düşüklerdir.Kadın gebe kalır,çok kısa bir adet adet gecikmesi(birkaç gün veya bir hafta gecikir),adetin gelmesini beklerken kramplı ağrı ve normalden biraz daha şiddetli bir kanama ile düşük oluşur.Kadın çoğunlukla gebeliğin veya düşük yaptığının farkına varmaz...