Gebelik testinde cikmayan gebelik

Evet ama sabirsizim iste beklemek zor insanlik hali)))
Sen mi ben mi inAn beklemek kötü adet olmak daha kötü güdran on aydir :( ugrasiyoz bu ay haplar ictim belim karnim sirtim bacaklarim agridi okadar agri cektim yinede ictim bi umut :( adete iki gün kalakajve akinti geldi ve bekliyorum bugün yarin adeti test yaptim ne gativ bilemedim :(

Sen mi ben mi inAn beklemek kötü adet olmak daha kötü güdran on aydir :KK43: ugrasiyoz bu ay haplar ictim belim karnim sirtim bacaklarim agridi okadar agri cektim yinede ictim bi umut :KK43: adete iki gün kalakajve akinti geldi ve bekliyorum bugün yarin adeti test yaptim ne gativ bilemedim :KK43:
Bat ne zaman? Bizde ugrasiyoz, bi dusuk yaptim 3 aylik(( 6 ay korunma verdi doktor, yeni bitti korunmam, bakalim nolucak

Canim 5dak sonrasi geçersiz diye biliyorum. Hayirlisi yinede
Canım benimde ilk testim pozitif ve hemen belirmedi silik olanlar da gebelik oluo sitres yapma varsa bebegin ınsalah sağlık bir şekilde kucağına alirsin en iyisi kan testi diolar ve bazen idrarda çıkmayıp kanda çıkan gebelik ler var idrar da çıkması için hamilelik hormonu kana karismasi lazım eğer yeniyse çıkmaz hafif belli oluo öğle işte en iyisi kan testi bende gidicem bakalım yarın adet 10 gün oldu bugün le birlikte ilk test pozitif sonrakiler negatif bakalım hayırlısı bende meraktan catlicam yarın Olsunda olumlu veya olumsuz öğreneyim diorum

Evet oluyor canim benimde ilk iki gebeligim de idrar testin de çıkma di .hatta ilk gebeligimin 7 ayın da bile yaptim cikmadi :) yani evde yapılan idrar testlerine güvenmeyin

Back
X