- 2 Mart 2016
- 156
- 42
- 13
- 37
- Konu Sahibi pipilioglum35
Valla ben yapiom negativ bi haftada gecse negativInsallah, bu aydan pek umudum yok ama neyse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben yapiom negativ bi haftada gecse negativInsallah, bu aydan pek umudum yok ama neyse![]()
Evet var ama ne kadar guvenebilirim o cizgiye bilemedimGördüm sende silik cizgi var
Benımde oleydı bende reglme 3 gun kla ogrenmıstım kanda cıktı.Kizlarrr adetime 1 gun kala dayanamayip yaptigim testin sonucu sizce ne???
Gecen ayda 2 gun gecikti, yaptim hayalet gibi cizgi vardi, 1 saat sonra belirdi , ama adet oldum, bu defa gecikmedi daha yarin adet gunum boyle oldu, kafam karistiValla ben yapiom negativ bi haftada gecse negativ
Sonradanmis isde durum karisikEvet var ama ne kadar guvenebilirim o cizgiye bilemedim![]()
Bekle o zaman adetin gecsin biGecen ayda 2 gun gecikti, yaptim hayalet gibi cizgi vardi, 1 saat sonra belirdi , ama adet oldum, bu defa gecikmedi daha yarin adet gunum boyle oldu, kafam karisti
Allah kucagina almayi nasip etsinBenımde oleydı bende reglme 3 gun kla ogrenmıstım kanda cıktı.
Evet ama sabirsizim iste beklemek zor insanlik hali)))Bekle o zaman adetin gecsin bi
Sen mi ben mi inAn beklemek kötü adet olmak daha kötü güdran on aydirEvet ama sabirsizim iste beklemek zor insanlik hali)))
Bat ne zaman? Bizde ugrasiyoz, bi dusuk yaptim 3 aylik(( 6 ay korunma verdi doktor, yeni bitti korunmam, bakalim nolucakSen mi ben mi inAn beklemek kötü adet olmak daha kötü güdran on aydirugrasiyoz bu ay haplar ictim belim karnim sirtim bacaklarim agridi okadar agri cektim yinede ictim bi umut
adete iki gün kalakajve akinti geldi ve bekliyorum bugün yarin adeti test yaptim ne gativ bilemedim
![]()
Canim 5dak sonrasi geçersiz diye biliyorum. Hayirlisi yinedegercektenmi?AMa bu 5 dk cikmadi, 2, 3 saat sonra boyle oldu
Canım benimde ilk testim pozitif ve hemen belirmedi silik olanlar da gebelik oluo sitres yapma varsa bebegin ınsalah sağlık bir şekilde kucağına alirsin en iyisi kan testi diolar ve bazen idrarda çıkmayıp kanda çıkan gebelik ler var idrar da çıkması için hamilelik hormonu kana karismasi lazım eğer yeniyse çıkmaz hafif belli oluo öğle işte en iyisi kan testi bende gidicem bakalım yarın adet 10 gün oldu bugün le birlikte ilk test pozitif sonrakiler negatif bakalım hayırlısı bende meraktan catlicam yarın Olsunda olumlu veya olumsuz öğreneyim diorumCanim 5dak sonrasi geçersiz diye biliyorum. Hayirlisi yinede
Bugun bat kahve rengi akinti var kirnizilar gelnediBat ne zaman? Bizde ugrasiyoz, bi dusuk yaptim 3 aylik(( 6 ay korunma verdi doktor, yeni bitti korunmam, bakalim nolucak