- 4 Kasım 2019
- 8
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Sedefsss52
Dün sabah bı idrar testi yaptım ve teste ikinci çizgi zarzor gözüküyordu , sonra çok şaşırdım yardimci olurmusunuz gebemiyim kızlar ? Resmi bırakıyorum bakarsanız sevenirim cevaplarinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yaptim testi ve dün gördüm zaten testi yaptıktan sonraMuhtemelen hamilesiniz hayırlı olsun. Kaset test Gün geçtikçe koyulaşır, yaptırmak isterseniz kan testi daha güvenilir sonuç verir.
Hafta olarak Hamilelik daha yeniyken (4 haftalık gibi) Çizgi silik çıkıyor, gebelik ilerledikçe yaptığınız testler daha koyu çıkar. Ben hamileliklerimi böyle silik çizgilerle erkenden öğrenmiştim, hayırlısı olsun hakkınızdaDün yaptim testi ve dün gördüm zaten testi yaptıktan sonra
Teşekkür ederim sağolHafta olarak Hamilelik daha yeniyken (4 haftalık gibi) Çizgi silik çıkıyor, gebelik ilerledikçe yaptığınız testler daha koyu çıkar. Ben hamileliklerimi böyle silik çizgilerle erkenden öğrenmiştim, hayırlısı olsun hakkınızda
Kaset testte çıkan gebeliğin kan tahlilinde görülmeme olasılığı yok, Kan tahliliyle hemen kesin ve doğru sonucu öğrenebilirsiniz. Ya da 2 gün arayla kaset test yapmaya devam eder, koyulaşmasını bekleyebilirsiniz inşallah testte bir yanlışlık yoktur hamilesinizdirTeşekkür ederim sağolsevindim biraz peki ne zaman test daha uygun olur çünkü ben regl dönümune 6 gün kala kanamam oldu şüphelendiğim için yaptim testi
Nasip gene tekrar denerim sonrasinda kan testi olmamasindan korkumKaset testte çıkan gebeliğin kan tahlilinde görülmeme olasılığı yok, Kan tahliliyle hemen kesin ve doğru sonucu öğrenebilirsiniz. Ya da 2 gün arayla kaset test yapmaya devam eder, koyulaşmasını bekleyebilirsiniz inşallah testte bir yanlışlık yoktur hamilesinizdir
canım bende az önce idrar testi yaptım varla yok arasında bi çizgi çıktı aynı senin testin gibi . sen kan verdin mi sonucun nedirNasip gene tekrar denerim sonrasinda kan testi olmamasindan korkum
Kan vermedim bugün sabah tekrar test yaptım ve negatif çıktı ne olacağını hiç bilmiyorum canımcanım bende az önce idrar testi yaptım varla yok arasında bi çizgi çıktı aynı senin testin gibi . sen kan verdin mi sonucun nedir
Sabah yaptığımda çıktı sonra yalandır dedim koydum kenara buraya atma fırsatını yakaldim o yüzden bekletilmis gozukuyor zaten canim 2. Testi yaptım negatif ciktiBu test hem beklemiş hem fazla idrar damlatılmış gözüküyor inşallah hamilesindir ama yanılma payıda var ☺
Dediğim gibi test bekletilmis zaten yaptığım da öle gözüktü sonrasında 1 gün sakladim testi daha sonrasinda buraya atma fikri geldi o yüzden böle gozukuyor testEvet bende diger uyelerin yazdiklarini gorunce sasirdim
Cunku test beklemiş ve fazla idrar damlatilmiş. Arkassinin beyaz olmasi lazim. Benim boyle cikan bisuru testim var.
Konu sahibi insallah hamilesinizdir
Hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda gönlündeki olur umarımSabah yaptığımda çıktı sonra yalandır dedim koydum kenara buraya atma fırsatını yakaldim o yüzden bekletilmis gozukuyor zaten canim 2. Testi yaptım negatif cikti