Gebelik testinde hayalet çizgi

Sedefsss52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
8
0
1
26
Dün sabah bı idrar testi yaptım ve teste ikinci çizgi zarzor gözüküyordu , sonra çok şaşırdım yardimci olurmusunuz gebemiyim kızlar ? Resmi bırakıyorum bakarsanız sevenirim cevaplarinizi bekliyorum

Muhtemelen hamilesiniz hayırlı olsun. Kaset test Gün geçtikçe koyulaşır (her gün biraz daha koyu çıkar sonuç) yaptırmak isterseniz kan testi daha güvenilir sonuç verir.

Dün yaptim testi ve dün gördüm zaten testi yaptıktan sonra
Hafta olarak Hamilelik daha yeniyken (4 haftalık gibi) Çizgi silik çıkıyor, gebelik ilerledikçe yaptığınız testler daha koyu çıkar. Ben hamileliklerimi böyle silik çizgilerle erkenden öğrenmiştim, hayırlısı olsun hakkınızda

Teşekkür ederim sağol sevindim biraz peki ne zaman test daha uygun olur çünkü ben regl dönümune 6 gün kala kanamam oldu şüphelendiğim için yaptim testi

Teşekkür ederim sağol sevindim biraz peki ne zaman test daha uygun olur çünkü ben regl dönümune 6 gün kala kanamam oldu şüphelendiğim için yaptim testi
Kaset testte çıkan gebeliğin kan tahlilinde görülmeme olasılığı yok, Kan tahliliyle hemen kesin ve doğru sonucu öğrenebilirsiniz. Ya da 2 gün arayla kaset test yapmaya devam eder, koyulaşmasını bekleyebilirsiniz inşallah testte bir yanlışlık yoktur hamilesinizdir

Nasip gene tekrar denerim sonrasinda kan testi olmamasindan korkum

Bu test hem beklemiş hem fazla idrar damlatılmış gözüküyor inşallah hamilesindir ama yanılma payıda var

Gecen ay bende de ayni sekilde cikti ama negatifti. Bu test bi kac saat beklemis muhtemelen benimkide bekledikten sonra ayni bu sekli aldi cunku

Evet bende diger uyelerin yazdiklarini gorunce sasirdim
Cunku test beklemiş ve fazla idrar damlatilmiş. Arkassinin beyaz olmasi lazim. Benim boyle cikan bisuru testim var.
Konu sahibi insallah hamilesinizdir

Bu test hem beklemiş hem fazla idrar damlatılmış gözüküyor inşallah hamilesindir ama yanılma payıda var ☺
Sabah yaptığımda çıktı sonra yalandır dedim koydum kenara buraya atma fırsatını yakaldim o yüzden bekletilmis gozukuyor zaten canim 2. Testi yaptım negatif cikti

Evet bende diger uyelerin yazdiklarini gorunce sasirdim
Cunku test beklemiş ve fazla idrar damlatilmiş. Arkassinin beyaz olmasi lazim. Benim boyle cikan bisuru testim var.
Konu sahibi insallah hamilesinizdir
Dediğim gibi test bekletilmis zaten yaptığım da öle gözüktü sonrasında 1 gün sakladim testi daha sonrasinda buraya atma fikri geldi o yüzden böle gozukuyor test

Sabah yaptığımda çıktı sonra yalandır dedim koydum kenara buraya atma fırsatını yakaldim o yüzden bekletilmis gozukuyor zaten canim 2. Testi yaptım negatif cikti
Hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda gönlündeki olur umarım

Şunlara bir bakabilir misiniz pembe ve kaset 14 ü sabah hiç beklemeden çıktı , 15 olan kaset bu öğlen idrar bu kadar farkeder mi ? Tüm belirtiler var ayrıca 3 ay önce gebeliğim olmuştu.

Eklentiler

• 1EBB1A43-876F-45EA-9F2C-823FDBA0BDC0.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 600
  • 73A3C6C3-202B-4EE7-86F8-516699E20FC3.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 680
  • image.webp
    108,4 KB · Görüntüleme: 561
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…