Gebeliğe Hazırlık Gebelik testinde hayalet çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mutsuzprenses30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
273
57
98
Kızlar meraba bugün adet olmam gereken tarih ve olmadım yumurtlamamin üzerinden 13 14 gün geçti bugün adetim gelmeyince gidip test aldım erken gebelik testinde 5 dakika içinde hayalet çizgi çıktı üstüne normal test yaptım onda bı çizgi göremedim açıkçası resmi buraya koyuyorum bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20220309_171215.webp
    IMG_20220309_171215.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 1.764
Bendede aynısı çıktı benim adete 5 gün var bende kaset yaptım negatif days comfort markası benimkinin

iki aydir days comfort yapıyorum bende silik çıkıyor ama kaset testte yok yaniltti beni koyulasma varmi diye takip edin bor kac gun

2-3 dakika içinde çıkıyor bende anlamadim sinir oldum bu teste insallah sizin koyulaşır 🙏

buda benim testlerden biri ilk 5 dakikada çıkan kasetler negatif. yarin birdaha yapın varsa daha koyu çıkar

Eklentiler

• 146D56C2-014E-4268-8B2D-8A27E63FE552.webp
    146D56C2-014E-4268-8B2D-8A27E63FE552.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 1.069
olmadim henüz 5 gun kadar var sirf denemek icin tekrar sipariş verdim yarin tekrar yapip atayim bakalim cizgi cikacakmi kaset negatif çünkü. ümitsizliğe kapılmayın herkesde farkli olabilir aldığımız yerdende hatali olabilir testler. belki sizinki koyulasacak bilemezsiniz insallah vardır

olmadim henüz 5 gun kadar var sirf denemek icin tekrar sipariş verdim yarin tekrar yapip atayim bakalim cizgi cikacakmi kaset negatif çünkü. ümitsizliğe kapılmayın herkesde farkli olabilir aldığımız yerdende hatali olabilir testler. belki sizinki koyulasacak bilemezsiniz insallah vardır
Bende bugün tekrar kaset test aldım bakalım sabah kalkınca bidaha yapicam test kaset testte belli belirsiz yani erken gebelik almadım çıkıyo dediniz ya varsa kasette çıkar diye dusundum

testlerim geldi bugün yaptım ama çok uçuk anlasilmayan bir cizgi var demekki onceki hatalıydı yanlış cizgi çıkardı siz yaptiniz mi

testlerim geldi bugün yaptım ama çok uçuk anlasilmayan bir cizgi var demekki onceki hatalıydı yanlış cizgi çıkardı siz yaptiniz mi
Bende dün yaptım bidaha bu şekilde çıktı benimde varla yok arası eğer olsaydı kizarirdi birazda olsa henüz adet olmadım bakalım bekliyorum yumurtlama günümü de biliyorum geç döllenme olma ihtimali yok gibi eğer ovulasyon beni yanlış yonlendirmediyse

Eklentiler

• IMG-20220310-WA0020.webp
    IMG-20220310-WA0020.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 1.051
Var kırmızı çizgi gördüm ben canım utteki 2 gün öncesi alttaki debugun yaptığım sence bende çizgi varmi
Alttaki de var ben gordum .ikinci çizgiyi Allah gönlünüze göre versin inşallah teşekkür ederim kırmızımsı çizgi bende var ama test saatler sonra sonuç verdi

Back
X