Gebeliğe Hazırlık Gebelik testinde hayalet çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik mi a çıkar mı daha mı iyi ama ben korunuyordum zaten adet olmayınca endişe ediyorum hemen yapsam olur mu sabah mi olmali

Sizin ikinci testinizde ben çizgi farkettim kırmızımsı ama şimdi kuruma çizgisi vs de çok okudum bugün hayırlısı inşallah

Eczane kapalı nöbetçi çok uzak daha sonra inşallah saol

Kızlar meraba bugün adet olmam gereken tarih ve olmadım yumurtlamamin üzerinden 13 14 gün geçti bugün adetim gelmeyince gidip test aldım erken gebelik testinde 5 dakika içinde hayalet çizgi çıktı üstüne normal test yaptım onda bı çizgi göremedim açıkçası resmi buraya koyuyorum bakarmisiniz
Bende şuan sizle aynı durumdayım adet oldunuz acaba

Kızlar Buda benim testim adete 5 gün var fakat bu çizgi 1 saat sonra çıktı . Kuruma çizgisiyse eğer su damlatınca geçiyor diyorlar su damlattım ama gecmedi . Sizce olabilir mi ?

Eklentiler

• 8C5CDF22-2B98-4079-8BE3-91EA9E2461A1.webp
    8C5CDF22-2B98-4079-8BE3-91EA9E2461A1.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 417
Kızlar Buda benim testim adete 5 gün var fakat bu çizgi 1 saat sonra çıktı . Kuruma çizgisiyse eğer su damlatınca geçiyor diyorlar su damlattım ama gecmedi . Sizce olabilir mi ?
Kuruma çizgisine benziyor ikinci cizgi zaman geçince illa ki çıkıyo sen umitlenme adetini bekle ki üzülme sonra

Bende dün yaptım bidaha bu şekilde çıktı benimde varla yok arası eğer olsaydı kizarirdi birazda olsa henüz adet olmadım bakalım bekliyorum yumurtlama günümü de biliyorum geç döllenme olma ihtimali yok gibi eğer ovulasyon beni yanlış yonlendirmediyse
Regliye ne kadar var gününüz geçmediyse böyle çıkmış olabilir ❤️ bence var ki inşallah vardır.

Hap doğum kontrol .ikinci arası geldi hala adet olmadım tekrar gebelik testi mi yapsam bilmiyorum negatif cikmisti insan doğum kontrol hapı ile adet düzenler bende ki etkisi adet kesmesi oldu başına gelen var mı acaba

Geçen yıl eylül ayından beri kullanıyorum zaman ile azala azala adetimi kesti doktor hep normal dedi anlamadım sisirdi .kanama yok

Back
X