- 11 Şubat 2018
- 273
- 57
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
Bir kaç kişiye gönderdim kimisi yok dedi kimisi çok silk bugün adet gecikmenin 3. Günü daha net olabilirdi falan dediler kafam çok karıştıbence çizginiz koyulaşmış hayırlı olsun :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç kişiye gönderdim kimisi yok dedi kimisi çok silk bugün adet gecikmenin 3. Günü daha net olabilirdi falan dediler kafam çok karıştıbence çizginiz koyulaşmış hayırlı olsun :))
Evet kaset test adetim gelmedi adet belirtimde yok gecikme var. Bir kaç günBenim 2 dk içinde öyle oldu canım ilk 10 dk sonra ciddiye almayın diyolar kaset test mi o adetin gecikti mi
Evet kaset test adetim gelmedi adet belirtimde yok gecikme var. Bir kaç güe
Ben sabahı beklemeden yaptım varsa silik de.olsa çıkar ilk 10 dk daErken gebelik mi a çıkar mı daha mı iyi ama ben korunuyordum zaten adet olmayınca endişe ediyorum hemen yapsam olur mu sabah mi olmali
Rica ederim canım inşallah hayırlı haberler alirsinEczane kapalı nöbetçi çok uzak daha sonra inşallah saol
Bende şuan sizle aynı durumdayım adet oldunuz acabaKızlar meraba bugün adet olmam gereken tarih ve olmadım yumurtlamamin üzerinden 13 14 gün geçti bugün adetim gelmeyince gidip test aldım erken gebelik testinde 5 dakika içinde hayalet çizgi çıktı üstüne normal test yaptım onda bı çizgi göremedim açıkçası resmi buraya koyuyorum bakarmisiniz
Evet cnm bu testte hep çıkıyor kurumaKızlar Buda benim testim adete 5 gün var fakat bu çizgi 1 saat sonra çıktı . Kuruma çizgisiyse eğer su damlatınca geçiyor diyorlar su damlattım ama gecmedi . Sizce olabilir mi ?
Kuruma çizgisine benziyor ikinci cizgi zaman geçince illa ki çıkıyo sen umitlenme adetini bekle ki üzülme sonraKızlar Buda benim testim adete 5 gün var fakat bu çizgi 1 saat sonra çıktı . Kuruma çizgisiyse eğer su damlatınca geçiyor diyorlar su damlattım ama gecmedi . Sizce olabilir mi ?
Regliye ne kadar var gününüz geçmediyse böyle çıkmış olabilirBende dün yaptım bidaha bu şekilde çıktı benimde varla yok arası eğer olsaydı kizarirdi birazda olsa henüz adet olmadım bakalım bekliyorum yumurtlama günümü de biliyorum geç döllenme olma ihtimali yok gibi eğer ovulasyon beni yanlış yonlendirmediyse
Bende bir çizgi gördüm inşallah vardır. Rabbim isteyen herkesin kucağına bebek almayı nasip etsinbuda benim testlerden biri ilk 5 dakikada çıkan kasetler negatif. yarin birdaha yapın varsa daha koyu çıkar