- 19 Mayıs 2021
- 9
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi ozlemsedatt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik değil Çok net canım kan testi yaptırGebelik varmıdır acaba
InşallahVar görünüyo kan verin netleştirin
InşallahSilik değil Çok net canım kan testi yaptır![]()
Cok belli canim hayirli olsun simdidenGebelik varmıdır acaba
İkinci çizgi çok net. İnşallah hamilesinizdirGebelik varmıdır acaba
Hiç bi belirtim yok sadece adet gecikmesi var 10 aydir istiyordukCok belli canim hayirli olsun simdidenbelirtilerin nelerdii?
Insallah çok emin olamadım 10 aydir istiyoruz üst üste negatif görünceİkinci çizgi çok net. İnşallah hamilesinizdir![]()
Anladm hayirli olsuunHiç bi belirtim yok sadece adet gecikmesi var 10 aydir istiyorduk
Amin insallahAnladm hayirli olsuun
Inşallah vardırVar görünüyo kan verin netleştirin
Ben de aynı durumu yaşamıştım. Test yapmak bile istemiyor insan bir yerden sonra. Ama ilk defa ikinci çizgiyi gördüğümde kan testinde de pozitif çıkmıştıInsallah çok emin olamadım 10 aydir istiyoruz üst üste negatif görünce
Inşallah benimde öyle olurBen de aynı durumu yaşamıştım. Test yapmak bile istemiyor insan bir yerden sonra. Ama ilk defa ikinci çizgiyi gördüğümde kan testinde de pozitif çıkmıştıGebelik testleri %90 doğruyu gösteriyor demişti eczacım
İnşallahInşallah benimde öyle olur
Inşallah çok teşekkür ederimİnşallahMüjdeli haberlerinizi almak nasip olsun
![]()
Gebelik var tebrik ederim arkadaşımMerhabalar benim de adet öncesi testim bu şekilde çıktı. Emin olamadımEki Görüntüle 2855568
Teşekkür ederimGebelik var tebrik ederim arkadaşım