Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi silik ve geç beliren varmi
Nekadar geç ve hamilemiydin pekiBenim gec olustu.
Ama benim yarım saatten sonra falan böyle oldu.kağıdında 20dkdan sonra doğru olmaz sonuç yazıyor. Sizin ne kadar süre sonra olusmustuBenimde boyle cikmisti canim hamilesinn
Ama benim yarım saatten sonra falan böyle oldu.kağıdında 20dkdan sonra doğru olmaz sonuç yazıyor. Sizin ne kadar süre sonra olusmustu
Bi tane productor alsana canim onda net sonuc cikiyo benimde gec belirdi cizgi cunku o zamanAma benim yarım saatten sonra falan böyle oldu.kağıdında 20dkdan sonra doğru olmaz sonuç yazıyor. Sizin ne kadar süre sonra olusmustu
N
Nekadar geç ve hamilemiydin peki
Kimyasal gebelik nasıl biseyEvet hamileydim ama kimyasal gebelikmiss hayirlisi olsun cnmm hakkinda :)
Yarın saglikocagina gidicem canım daha bi garanti olur heraldeBi tane productor alsana canim onda net sonuc cikiyo benimde gec belirdi cizgi cunku o zaman
Kimyasal gebelik nasıl bisey
Bencede hic bekleme hatta ben hamile oldugumu pazar gunu ogrendim acilde kan verdim 1 saat sonra ciktiYarın saglikocagina gidicem canım daha bi garanti olur heralde
Yalnız gidememki esimde çok takiyorum diye kızıyor.Yarın sağlık ocağına gidersin diyor. Bide bişey sorcam adetin gecikince mi gittin yoksa daha erken mi öğrendiğinde ne kadarliktiBencede hic bekleme hatta ben hamile oldugumu pazar gunu ogrendim acilde kan verdim 1 saat sonra cikti
Adetimden 1 gun once evde test yaptim silik cikti esim inanmadi adetim 10 gun gecince evde yine test yaptik yine cok net degil silikti bizde gidip kan verdik o zaman ogrendikYalnız gidememki esimde çok takiyorum diye kızıyor.Yarın sağlık ocağına gidersin diyor. Bide bişey sorcam adetin gecikince mi gittin yoksa daha erken mi öğrendiğinde ne kadarlikti
Birini bi önceki gün birini de bugün yaptım testiEki Görüntüle 1877221 Eki Görüntüle 1877222
Benim adetime on gün var iki hafta ilişkiye girdik daha. Sence erken öğrenme şansım nedir. Bide kimyasal gebelik diye bişey varmış Allah korusun Ondan olmasin?Adetimden 1 gun once evde test yaptim silik cikti esim inanmadi adetim 10 gun gecince evde yine test yaptik yine cok net degil silikti bizde gidip kan verdik o zaman ogrendik