Gebelik testinde ikinci cizgisi cok gec silik olusan var mi????

Tmm benimde yarim saat 40 dk sonra cikti . hatta ben 10 dk sonra cizgi olusmayinca cope attim. Dedim ki bi bakayim . aaa bi baktim. Cizgu olusmus :)
Ama benim yarım saatten sonra falan böyle oldu.kağıdında 20dkdan sonra doğru olmaz sonuç yazıyor. Sizin ne kadar süre sonra olusmustu

Ama benim yarım saatten sonra falan böyle oldu.kağıdında 20dkdan sonra doğru olmaz sonuç yazıyor. Sizin ne kadar süre sonra olusmustu
Bi tane productor alsana canim onda net sonuc cikiyo benimde gec belirdi cizgi cunku o zaman

Bencede hic bekleme hatta ben hamile oldugumu pazar gunu ogrendim acilde kan verdim 1 saat sonra cikti
Yalnız gidememki esimde çok takiyorum diye kızıyor.Yarın sağlık ocağına gidersin diyor. Bide bişey sorcam adetin gecikince mi gittin yoksa daha erken mi öğrendiğinde ne kadarlikti

Cnmm testinin fotosunu atabilir misin??

Yalnız gidememki esimde çok takiyorum diye kızıyor.Yarın sağlık ocağına gidersin diyor. Bide bişey sorcam adetin gecikince mi gittin yoksa daha erken mi öğrendiğinde ne kadarlikti
Adetimden 1 gun once evde test yaptim silik cikti esim inanmadi adetim 10 gun gecince evde yine test yaptik yine cok net degil silikti bizde gidip kan verdik o zaman ogrendik

Birini bi önceki gün birini de bugün yaptım testi
PhotoGrid_1472367482817.webp
PhotoGrid_1472282059374.webp

Adetimden 1 gun once evde test yaptim silik cikti esim inanmadi adetim 10 gun gecince evde yine test yaptik yine cok net degil silikti bizde gidip kan verdik o zaman ogrendik
Benim adetime on gün var iki hafta ilişkiye girdik daha. Sence erken öğrenme şansım nedir. Bide kimyasal gebelik diye bişey varmış Allah korusun Ondan olmasin?:cry::mad:

Pozitif gibi ama tam t nin ustunde degil cizgi. Ayrica daginik

Back
X