- 20 Haziran 2022
- 38
- 8
- 6
- 29
- Konu Sahibi merakligorl
-
Gününüzün geçmesini bekleyin ve kan testi yaptırın daha garanti olur en azındanKızlar merhaba
Dün akşam bi erken gebelik testi yaptım ve inanılmaz silik bi çizgi çıktı. Başına gelen varmı sizce hamilelik varmıı
Keşke bekleyebilsemmmGününüzün geçmesini bekleyin ve kan testi yaptırın daha garanti olur en azından
Ben görmek istediğim içinmi görüyorum yoksa gerçekten varmı onuda anlıyamıyorumGününüzün geçmesini bekleyin ve kan testi yaptırın daha garanti olur en azından
Sabırsız olmakta haklısınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Biraz daha bekleyin benceBen görmek istediğim içinmi görüyorum yoksa gerçekten varmı onuda anlıyamıyorum
Sabırsız olmakta haklısınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Biraz daha bekleyin bence
Aminn çpk teşekkür ediyorumSabırsız olmakta haklısınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Biraz daha bekleyin bence
11 gün varGününüze kaç gün var
11 gün mü11 gün var
Teşekkürler11 gün mü((( bu kdar kısa sürede öğrenmek neredeyse imkansız. Zaten haliyle çizgi de yok bence. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Kaset test nasıl oluyo ne farkı oluyor bilgim yoktaNeden bu kadar erken yaptınız ki, en iyi erken gebelik testi bile 6 gün öncesinden doğru sonuç gösteriyor, adet gününüzğ bekleyip kaset yapmayı deneyin.
Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor, eczaneden aldığınız ucuz test. 5, 10 tllik.Kaset test nasıl oluyo ne farkı oluyor bilgim yokta
Teşekkür ediyorummErken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor, eczaneden aldığınız ucuz test. 5, 10 tllik.
en erken 4 5 gün kala çıkar üzülmeyin Rabbim hayırlısıni nasip etsinTeşekkürler
Aminnnnen erken 4 5 gün kala çıkar üzülmeyin Rabbim hayırlısıni nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?