Gebelik testinde silik çizgi

Kardelen3804

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2022
333
61
48
23
Merhaba adetime 14 gün var göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile dün kaset test yaptım negatif çıktı daha sonra prodoctor erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı bu testi yapıp yanılan var mı

14 gün önce çıkması mümkün değil muhtemelen yumurtlama döneminiz ve o yüzden hassasiyet yaşıyorsunuz. Bende de hep olurdu yumurtlamadan adete kadar göğüs hassasiyeti.

14 gün önce çıkması mümkün değil muhtemelen yumurtlama döneminiz ve o yüzden hassasiyet yaşıyorsunuz. Bende de hep olurdu yumurtlamadan adete kadar göğüs hassasiyeti.

Eklentiler

• 16810316015777018745078840290783.webp
    16810316015777018745078840290783.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 493
Kuruma çizgisine benziyor bu.
Yanlış anlamayın hevesinizi kırmak için söylemiyorum ama adetten 14 gün önce gebeliğin anlaşılması mümkün değil. İsterseniz gidin kan verin kana daha önceden yansıyor nasılsa.

Kuruma çizgisine benziyor bu.
Yanlış anlamayın hevesinizi kırmak için söylemiyorum ama adetten 14 gün önce gebeliğin anlaşılması mümkün değil. İsterseniz gidin kan verin kana daha önceden yansıyor nasılsa.
Suya tuttum ama gitmedi kuruma çizgisi olunca suya tutulunca kayboluyor diye biliyorum

Bakar mısınız kizlar adete 5 gün varken yaptım test goguslerimde hassasiyetim var 10 gün önce adet olacak gibi üç gün sancı çektim ama hiçbirsey yoktu sonra bitti sancı şuan belim ve kalça üstlerinde ara ara sancım var 3 gün kaldı sizce hamilelik var mi

Eklentiler

• IMG_20230407_195154.webp
    IMG_20230407_195154.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 537
Merhaba adetime 14 gün var göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile dün kaset test yaptım negatif çıktı daha sonra prodoctor erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı bu testi yapıp yanılan var mı
14 gün önce mümkün değil üstünde de zaten yazıyor regle 6 gün kala %76 diye

Öyle yapmayı düşünüyorum
Sonucunuz ne oldu merak ettım de bıde prodoctor yalancı cızhı cıkarabılıyormus nette cok denk geldım bakalım benmkındede sonradan cıktı yalancı cızgımıdı persembe gunu gorcez😂 kı dogruda cıksa yanlısta cıksa bırdaha bu marka alıcagımı sanmıyorum

Sonucunuz ne oldu merak ettım de bıde prodoctor yalancı cızhı cıkarabılıyormus nette cok denk geldım bakalım benmkındede sonradan cıktı yalancı cızgımıdı persembe gunu gorcez😂 kı dogruda cıksa yanlısta cıksa bırdaha bu marka alıcagımı sanmıyorum
Sonuç negatif çıktı eczacıyla da konuştum prodoctor markasının hep şikayet var dedi

Back
X