Gebelik testinde silik çizgi

gokyuzukdr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
13
2
6
23
Pcos hastasıyım kasıklarım da ağrı ve adet düzensizliği zaten alışkın olduğum şeylerdi. Ama birkac aydır adetim duzenliydi bu ay birkaç gün gecikti aynı adet ağrıları çektim 5 gündür bu kasıklarımda ağrı,batmalar devam ediyor bunun üzerine test yaptım sonuç bu sizce pozitif mi

img_20231227_132932-jpg.3359296

Eklentiler

• IMG_20231227_132932.webp
    IMG_20231227_132932.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 254
Pcos hastasıyım kasıklarım da ağrı ve adet düzensizliği zaten alışkın olduğum şeylerdi. Ama birkac aydır adetim duzenliydi bu ay birkaç gün gecikti aynı adet ağrıları çektim 5 gündür bu kasıklarımda ağrı,batmalar devam ediyor bunun üzerine test yaptım sonuç bu sizce pozitif mi
Tam net değil resim ama sanki var gibi gördüm yarın ilk idrar ile tekrar bir test yapın bizede gönderin sonra bakalım 😇

Telefonun ekranını kistigimda daha net. Var yani çok yeni sanırım. Bebeğiniz size tutunur inşallah. Yarın ilk idrarla atın bize tekrar bakalım

Sonuç ne oldu

Back
X