Gebelik testinde silik çizgi

gokyuzukdr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
13
2
6
22
Merhaba arkadaşlar pcos hastasıyım kasıklarım da ağrı,adet düzensizliği zaten alışkın olduğum şeyler. Birkaç aydır düzene girmişti adetim bu ay birkaç gün gecikti ve ağrılar ve batmalar devam etti aynı regl olacakmışim gibi bunun üstüne test yaptım ve böyle çıktı pozitif mıdır anlayamadım.
IMG_20231227_133031.webp
IMG_20231227_132932.webp

Pozitifte pek yanılma olmuyor. Çizgi fotoğrafta çok net görünmüyor ama siz gördüyseniz gebelik olabilir. Reglinizde geçmiş zaten. Hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar pcos hastasıyım kasıklarım da ağrı,adet düzensizliği zaten alışkın olduğum şeyler. Birkaç aydır düzene girmişti adetim bu ay birkaç gün gecikti ve ağrılar ve batmalar devam etti aynı regl olacakmışim gibi bunun üstüne test yaptım ve böyle çıktı pozitif mıdır anlayamadım.Eki Görüntüle 3359305 Eki Görüntüle 3359306
Ben görüyorum siz birde erken gebelik alın yada hemen acile gidin Muhakkak gidin çünkü bende polikistik över hastasıyim kan pıhtılaşması olabilir doktor ilaç flan verir erken müdahale herzaman iyidir.Hakkinizda hayırlısı olsun ama ben görüyorum

Back
X