- 11 Temmuz 2025
- 12
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi seymanur1906
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası ne
Bende artimedle öğrenmiştim hemen çıktıysa çizgi vardır hamilelik başka test varsa elinde bir tekrarla istersenMerhabalar ben yeni üye oldum. Tesadüfen 5 gün gecikme ile test yaptım silik çizgi çıktı. Fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama bu şekilde bir durum yaşayan var mı
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
1-2 dakika içerisinde çıktıBende artimedle öğrenmiştim hemen çıktıysa çizgi vardır hamilelik başka test varsa elinde bir tekrarla istersen
Başka bir test ile tekrar et bu artmed bazen yalancı pozitif veriyor çok sıkıntılı bir marka1-2 dakika içerisinde çıktı
Var elimde test
Silik olduğu için emin olamadım
Başka bir test ile tekrar et bu artmed bazen yalancı pozitif veriyor çok sıkıntılı bir mar2
2.5 senedir nerdeyse test yapıyorum ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım,aynı markanın testi vardı. O zaman başka bir test alayım. Kanda da çıkar herhalde kasette görünüyorsaBaşka bir test ile tekrar et bu artmed bazen yalancı pozitif veriyor çok sıkıntılı bir marka
Vardır büyük ihtimalle ama ya kan verip yada başka testle netleştirin emin olun1-2 dakika içerisinde çıktı
Var elimde test
İnşallah vardır ya kendimi ümitlendirmekte istemiyorum ama heyecanlandımVardır büyük ihtimalle ama ya kan verip yada başka testle netleştirin emin olun
Başka bir test ile tekrar et bu artmed bazen yalancı pozitif veriyor çok sıkıntılı bir marka1-2 dakika içerisinde çıktı
Var elimde test
Artmed genelde yalancı pozitif ile ünlü bende burda okuduklarimdan böyle konuşuyorum bende artmed test almam çünkü insanlar bu testten hep şikayetçi awox ile tekrar et veya peridictor erarly yada laboquick varsa oda olur2.5 senedir nerdeyse test yapıyorum ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım,aynı markanın testi vardı. O zaman başka bir test alayım. Kanda da çıkar herhalde kasette görünüyorsa
Bilmiyordum teşekkür ederimBaşka bir test ile tekrar et bu artmed bazen yalancı pozitif veriyor çok sıkıntılı bir marka
Artmed genelde yalancı pozitif ile ünlü bende burda okuduklarimdan böyle konuşuyorum bende artmed test almam çünkü insanlar bu testten hep şikayetçi awox ile tekrar et veya peridictor erarly yada laboquick varsa oda olur
Merhaba hamile misiniz acaba ?Bilmiyordum teşekkür ederim![]()
Merhaba. Ben görüyorum çizgiyi umarım doğru sonuçtur. Aynı markayla ben de bugün yaptım bat a 4 günüm var silik bir çizgi gördüm gibi sankiMerhabalar ben yeni üye oldum. Tesadüfen 5 gün gecikme ile test yaptım silik çizgi çıktı. Fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama bu şekilde bir durum yaşayan var mı
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Negatif çıktıDurumunuzda bir değişiklik oldu mu ? Test yaptırdınız mı
Maalesef değilimMerhaba hamile misiniz acaba ?
Geçen ay adet oldum çizgiyi görmeme rağmen. Bu ay yine gecikmem oldu aynı şekilde.Merhaba. Ben görüyorum çizgiyi umarım doğru sonuçtur. Aynı markayla ben de bugün yaptım bat a 4 günüm var silik bir çizgi gördüm gibi sanki