Gebelik testinde silik çizgi

seymanur1906

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
12
2
1
27
Merhabalar ben yeni üye oldum. Tesadüfen 5 gün gecikme ile test yaptım silik çizgi çıktı. Fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama bu şekilde bir durum yaşayan var mı
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Eklentiler

• IMG_0051.webp
    IMG_0051.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 136
Merhabalar ben yeni üye oldum. Tesadüfen 5 gün gecikme ile test yaptım silik çizgi çıktı. Fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama bu şekilde bir durum yaşayan var mı
Bende artimedle öğrenmiştim hemen çıktıysa çizgi vardır hamilelik başka test varsa elinde bir tekrarla istersen

1-2 dakika içerisinde çıktı
Var elimde test
Silik olduğu için emin olamadım
Başka bir test ile tekrar et bu artmed bazen yalancı pozitif veriyor çok sıkıntılı bir marka
2.5 senedir nerdeyse test yapıyorum ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım,aynı markanın testi vardı. O zaman başka bir test alayım. Kanda da çıkar herhalde kasette görünüyorsa
Artmed genelde yalancı pozitif ile ünlü bende burda okuduklarimdan böyle konuşuyorum bende artmed test almam çünkü insanlar bu testten hep şikayetçi awox ile tekrar et veya peridictor erarly yada laboquick varsa oda olur

Başka bir test ile tekrar et bu artmed bazen yalancı pozitif veriyor çok sıkıntılı bir marka
Artmed genelde yalancı pozitif ile ünlü bende burda okuduklarimdan böyle konuşuyorum bende artmed test almam çünkü insanlar bu testten hep şikayetçi awox ile tekrar et veya peridictor erarly yada laboquick varsa oda olur
Bilmiyordum teşekkür ederim 🌸

Merhaba. Ben görüyorum çizgiyi umarım doğru sonuçtur. Aynı markayla ben de bugün yaptım bat a 4 günüm var silik bir çizgi gördüm gibi sanki

Merhaba. Ben görüyorum çizgiyi umarım doğru sonuçtur. Aynı markayla ben de bugün yaptım bat a 4 günüm var silik bir çizgi gördüm gibi sanki
Geçen ay adet oldum çizgiyi görmeme rağmen. Bu ay yine gecikmem oldu aynı şekilde.
Test yaptım yine silik şekilde çıktı
Siz hamile misiniz?

Back
X