GEBELİK TESTİNDE SİLİK ÇİZGİİİİİ

melingo

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
2
2
16
30
6ED81A0D-756C-420C-9B28-406B77BBB9A6.webp
Kızlar merhaba adetime iki gün var sabah laboquick gebelik testi yaptım bir kaç saat sonra sonuç böyle çıktı. Gebelik olabilir mi bilemedim. Teste 4 damla damlattığım için mi birşeyler belirdi anlamadım

Sabah tekrar testi yenileyin varsa başka bir marka ile yada kan verin şu ara bu testte bu şekilde sonradan çizgi görüp negatif yaşayan çok oldu

Eki Görüntüle 3062718 Kızlar merhaba adetime iki gün var sabah laboquick gebelik testi yaptım bir kaç saat sonra sonuç böyle çıktı. Gebelik olabilir mi bilemedim. Teste 4 damla damlattığım için mi birşeyler belirdi anlamadım
Testi 2 damla ile yapmalısın, ilk 10 dk cizgi çıkarsa hamilelik ya da kimyasal gebelik olabilir... Birkaç saatlik sonuçlar dikkate alınmaz...

Sabah tekrar testi yenileyin varsa başka bir marka ile yada kan verin şu ara bu testte bu şekilde sonradan çizgi görüp negatif yaşayan çok oldu
Erken gebelik testim negatif çıktı. Kaset test böyle oldu insan umutlanıyo 2 ay öncede kimyasal yaşamıştım inşallah yine öyle bişey değildir

Erken gebelik testim negatif çıktı. Kaset test böyle oldu insan umutlanıyo 2 ay öncede kimyasal yaşamıştım inşallah yine öyle bişey değildir
Benim dediğimi denedin mi? Birkaç saat içinde çıktığı için kasette negatif oluyor... Deneyimlerime dayanarak en iyi test kaset test...

Back
X