Gebelik testinde sonradan beliren 2. Cizgi

sevvalnisa

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
25
18
288
Yozgat
Merhaba bende 19 Haziran'da 5. Gün embriyo transferi oldum.dun evde test yaptım tabi negatif çıktı.bugun 6. Gün tekrar yaptım ancak sabah değil öğlen yaptım önce tek çizgi çıktı ara ara baktım tek çizgiydi bikac saat sonra tekrar baktım çok silik ikinci çizgiyi gördüm yanılsama değil silikte olsa 2. Çizgi var.benzer bir durum yaşayan ya da duyan varmi

Merhaba bende 19 Haziran'da 5. Gün embriyo transferi oldum.dun evde test yaptım tabi negatif çıktı.bugun 6. Gün tekrar yaptım ancak sabah değil öğlen yaptım önce tek çizgi çıktı ara ara baktım tek çizgiydi bikac saat sonra tekrar baktım çok silik ikinci çizgiyi gördüm yanılsama değil silikte olsa 2. Çizgi var.benzer bir durum yaşayan ya da duyan varmi
Birkaç saat sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi denıyor
İlk 10 dk da çıkan sonuç doğru oluyor
Yine tekrarlayın istersenız
İnşallah olumlu sonuç alırsınız🤲🏻

Son durumunuz ne acaba hamilemiziniz benim ilk kızım da da öyle olmuştu şuan da öyle bi durum var daha kan testi yaptırmadım siz hamilemiziniz test doğru ciktimi

Back
X