- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Azraaaa2906
-
Fotoğrafı var mı canımKızlar aranıza yeni katıldım adet günüme 1 hafta var ama ben dayanamayıp test yaptım ilk iki tane yaptığım testte çok çok silik çizgiler çıktı başka bir marka deneyim dedim bunda da yeşil bir renk var ve ortadan da bir çizgi geçiyor sanki ne demek sizce bu yardımcı olur musunuz
Var ama ekliyemiyorum neden kiFotoğrafı var mı canım
Bu bahsettiğim test kuzumFotoğrafı var mı canım
Bunlarda yaptığım diğer testlerFotoğrafı var mı canım
Ben yanlış mı görüyorum hayalet çizgi var sankiBu bahsettiğim test kuzum
İşte bende öyle gördüm sonra başka bir marka alayım dedim aldım ama oda işte böyle yeşil renkli falan çıktıBen yanlış mı görüyorum hayalet çizgi var sanki
Adetim geciken kadar beklesem mi diyorum artık moralim bozluyorBenim kızım da yaptığım bu test gibi çizgi çıktı sonra gittikçe koyulasti yeşil renkli olan test bozuk. İmkanın varsa kan testi ver ben de 6 gün kala öğrendim bebeğim olacağını.
Yarın bir test daha al yap. Tekrar aynı olursa kan verirsin. Bir de bu çizgi çıkan testte renk çok çok açık pembe dimi ben öyle görüyorum ince bi çizgi halinde yani.Adetim geciken kadar beklesem mi diyorum artık moralim bozluyor
Aynen ya çok açık varla yok arasında bir çizgiYarın bir test daha al yap. Tekrar aynı olursa kan verirsin. Bir de bu çizgi çıkan testte renk çok çok açık pembe dimi ben öyle görüyorum ince bi çizgi halinde yani.
İnşAllah canım ya isteyen herkese versin rabbimBence bekle . En azından böyle belirsizlik olmasın moralini bozma kuzum. Inşallah istediğin sonucu alırsın
Ben bu akşam test aldım böyle çıktı bozuk mu mi bu testBu bahsettiğim test kuzum
Yok canım bozuk değil o testin kendisinde zaten olan bişey benim bahsettiğim testte idrar damlattıktan sonra çıktı ve senin attığın yerde değil canım başka Bi yerdeydi o yüzden senin testin bozuk değilBen bu akşam test aldım böyle çıktı bozuk mu mi bu test
Testini yaptın mıBen bu akşam test aldım böyle çıktı bozuk mu mi bu test
Evet negatifTestini yaptın mı
Adetin gecikti mi canımEvet negatif
Pko var bende 3 gün geciktiAdetin gecikti mi canım
Anladım kuzum hemen umutsuz olma Biraz bekle bencePko var bende 3 gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?