- 7 Mart 2024
- 104
- 40
- 18
- Konu Sahibi Tazeanne77
Merhaba hanımlar 1 martta çatlatma iğnesi vuruldum bugün böyle çıktı testim sizce umut var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi üzmek istemem daha erken adetinizjn geçmesini bekleyin benimde böyle olmuştu bende adet oldum malesefMerhaba hanımlar 1 martta çatlatma iğnesi vuruldum bugün böyle çıktı testim sizce umut var mı Eki Görüntüle 3399215
Sizi üzmek istemem daha erken adetinizjn geçmesini bekleyin benimde böyle olmuştu bende adet oldum malesef
Evet fotoda net değil pek ama hayali çizgi var yıkadım falan da gitmedi o çizgiBen azcık silik gölgeli gibi gördüm.
Tabi hayırlısı olsun insallah.
İnşallah istediğiniz gibi olur canim ama genede gün gün takip edin tabiki 14gun tekrarlayın benimde böyle oldu 14gun hiç çizgi cikmadiForumda böyle testler yapıp daha sonra koyulaşamlar da olmuş ben de onlara umut bağladım işte![]()
Pardon sizin 14.gün mü hiç çıkmadı yoksa 14 güne kadar mıİnşallah istediğiniz gibi olur canim ama genede gün gün takip edin tabiki 14gun tekrarlayın benimde böyle oldu 14gun hiç çizgi cikmadi
Yarın tekrarlamayı düşünüyorum her ne kadar korksam daYani ben zamanında normal kaset testle öğrendim.
ilkinde hafif pembemsi az belirgin silikti .
daha sonra aradan 2 gün gecti ve bi test daha yaptm.
Bu defa net cizgi oldu.
Evet takip edin biYarın tekrarlamayı düşünüyorum her ne kadar korksam da
Sizde silik çıktığı zaman belirtiler var mıydı ,bende hiç bir belirti yok daEvet takip edin bi
Evet ilk adet gecikmesi oldu .Sizde silik çıktığı zaman belirtiler var mıydı ,bende hiç bir belirti yok da
Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız içinEvet ilk adet gecikmesi oldu .
hic olmadım .
4 gün gecti .
birde lavaboya sık gidiyordum idrar icin.
böyle uyku hali vardı .
tabi kisiden kisiye fark olur degisir diyorlar.
Benim ilk hissettiklerim öyle olmustu en basta.
![]()
Benim 14gune kadar hep silik çıktı 14gun çıkmadı birdaha sonra adet oldum geri bu ay rahim filimi çekindimPardon sizin 14.gün mü hiç çıkmadı yoksa 14 güne kadar mı
Rica ederimm.Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için![]()
Demekki iğne etkisiBenim 14gune kadar hep silik çıktı 14gun çıkmadı birdaha sonra adet oldum geri bu ay rahim filimi çekindim
Amin inşallah cümlemizeAynen benim öyleydi canım ama herkezin bir olma Z genede adet gununu bekle rabbim hayırlı haberler versin bize