- 25 Kasım 2022
- 24
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Papatyaaaalaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 5 dakika içinde çıktı gördünüz mü sizde yoksa ben mi paranoyaklaştım bilemedimHemen mi çıktı peki o gölgelik
Evet 5 dakika içinde çıktı gördünüz mü sizde yoksa ben mi paranoyaklaştım bilemedim![]()
Ya ben yeni düşünmeye başladım sabırsızlanıyorum en kesini tabii ki adet geciktikten sonra ama dayanamıyoruz malesef teşekkür ederim :)Yok göremedim açıkcası ama çok silikse fotoda görünmeyebiliyor. 5 yıl boyunca her ay 10 tane test yapınca:) o silik testleri efektle koyulaştırıp öyle bakardım :) yarın sabah ilk idrarla dene bence
Ya ben yeni düşünmeye başladım sabırsızlanıyorum en kesini tabii ki adet geciktikten sonra ama dayanamıyoruz malesef teşekkür ederim :)
Tabikii seve seve :)Çok haklısın heyecanlanıyor insan. Varsa bir şey beni etiketler misin sonra merak ettim :)
Ya çok sevindim inşallah öyledir :)Ben gölge gibi gördüm
Hayırlı olsunYa çok sevindim inşallah öyledir :)
Evet erken gebelik testi inşallah 2 gün gecikmeden sonra vermeyi düşünüyorum çok teşekkür ederimHayırlı olsunerken gebelik testi ise yanlış olma ihtimali çok yüksek yarın kan verirsen HCG artmış olur
Umarımmmm :)hafif golge gibi gorunuyor yarin ilk idrarla daha net cikar