Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglime 5 gün varErken gebelik testi kaset testinde var gözüküyor cnm kaç gün geçti adetin
Hemen çıktı beş dakika bile geçmedi beş gün varHemen çıktı mı ve kaç gün var regl tarihine?
İnşallah güzel haberler alırsınız, bende çizgiyi gördüm. Regl tarihinde kan verirseniz daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz.Hemen çıktı beş dakika bile geçmedi beş gün var
İnşallahİnşallah güzel haberler alırsınız, bende çizgiyi gördüm. Regl tarihinde kan verirseniz daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz.
Ben bundan daha silikle öğrendim hamilesin hemen kan verKizlar merhaba iki tanesi ovulasyon biri kaset biri erken gebelik testi yorumlar misiniz
Hastaneye gitsem şimdi yaparlarmi acildeBen bundan daha silikle öğrendim hamilesin hemen kan ver
Evet acilde yaparlar. Günün geçtimi bilmiyorum ama 1 hafta günün geçtiğini söyle yoksa yapmazlarHastaneye gitsem şimdi yaparlarmi acilde
Beş gün var özelde yaptırdım hamileyimEvet acilde yaparlar. Günün geçtimi bilmiyorum ama 1 hafta günün geçtiğini söyle yoksa yapmazlar
Ay çok sevindim senin adına değerin kaç çıktı. İlk gebeliğin mi?Beş gün var özelde yaptırdım hamileyim![]()
İlk gebeliğimAy çok sevindim senin adına değerin kaç çıktı. İlk gebeliğin mi?
2 gün sonra tekrar kan ver değerin 2 katına çıkması gerek hayırlı olsunİlk gebeliğim63.6 degerim
Hamilesin benceKizlar merhaba iki tanesi ovulasyon biri kaset biri erken gebelik testi yorumlar misiniz
HamileyimHamilesin bence![]()
Teşekkür ederim2 gün sonra tekrar kan ver değerin 2 katına çıkması gerek hayırlı olsun
Rica ederimTeşekkür ederim