Gebelik testine bakarmısınız

FFGY

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
6
2
6
26
Testin markası artmed bekledikçe böyle koyulaşmaya başladı gebelik varmıdır

Eklentiler

• 96DB4059-53C5-43A6-A0AC-C9D333DDC257.webp
    96DB4059-53C5-43A6-A0AC-C9D333DDC257.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 169
Hemen ciktiysa dogrudur ama 1 saat sonra felan koyulastiysa kuruma cizgisidir canim

Testin markası artmed bekledikçe böyle koyulaşmaya başladı gebelik varmıdır
Test çok mu bekledi yoksa fazla mı idrar damlattınız? Sonuç gösteren yer bana çok sarı-pembe dağınık geldi.

Test çok mu bekledi yoksa fazla mı idrar damlattınız? Sonuç gösteren yer bana çok sarı-pembe dağınık geldi.
Fotoğrafta öyle çıkmış evet ama ben düz bi çizgi görebiliyorum rahatlıkla ama bilemedim bu marka test doğrumudur

Fotoğrafta öyle çıkmış evet ama ben düz bi çizgi görebiliyorum rahatlıkla ama bilemedim bu marka test doğrumudur
Bence regli gecikmesi varsa bir kan testi verebilirsin daha net güvenilir bir sonuç alırsın :)

Eklentiler

• 93951AAC-86F2-468B-9400-60CC5FAF8A47.webp
    93951AAC-86F2-468B-9400-60CC5FAF8A47.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 125
İnşallah ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı onuda böyle idrarı damlatır damlatmaz çıkan hayalet çizgiyle öğrenmiştim inşallah doğrudur ve bebeğim benimledir 🥹
evet cizgi gorunuyor ama daha cok yeni bi gebelik. 2-3 gunde bir testi tekrar yapin koyulastığını görürseniz bi sıkıntı yok demektir. benim de sizle aynı şekilde oldu ilk gebelik düşük oldu ve adetten 2 gün önce öğrenmiştim hayalet çizgi ile. bu sefer adetten 2 gün sonraya kadar hayalet bile çıkmamıştı o zaman ancak öğrenebildim. umarım bu sefer sıkıntısız sağlıklı gebelik yaşarız.

evet cizgi gorunuyor ama daha cok yeni bi gebelik. 2-3 gunde bir testi tekrar yapin koyulastığını görürseniz bi sıkıntı yok demektir. benim de sizle aynı şekilde oldu ilk gebelik düşük oldu ve adetten 2 gün önce öğrenmiştim hayalet çizgi ile. bu sefer adetten 2 gün sonraya kadar hayalet bile çıkmamıştı o zaman ancak öğrenebildim. umarım bu sefer sıkıntısız sağlıklı gebelik yaşarız.
Çok teşekkür ederim umarım sağlıkla hayırlısıyla olur bu sefer. Ben çok zor ve düzensiz adet oluyorum günlerimi bilemiyorum o yüzden 1 haftadır geçmeyen göğüs ağrım vardı onun için test yapmıştım belkide çok yeni o yüzden böyle çıktı bilemiyorum kan vermeden şuan hamileyim de diyemiyorum dua edin lütfen benim için hamileyimdir inşallah 🙏

Çok teşekkür ederim umarım sağlıkla hayırlısıyla olur bu sefer. Ben çok zor ve düzensiz adet oluyorum günlerimi bilemiyorum o yüzden 1 haftadır geçmeyen göğüs ağrım vardı onun için test yapmıştım belkide çok yeni o yüzden böyle çıktı bilemiyorum kan vermeden şuan hamileyim de diyemiyorum dua edin lütfen benim için hamileyimdir inşallah 🙏
inşallah hamilesinizdir aynı zamanlarda doğurmuş oluruz bu şekilde :cool:ben de düzensiz oluyorum ve doktora gittiğimde 20. günde ilişki olsun dedi benim ovulasyon testi adetin 20. günü (yani 25 Ağustos tarihinde) koyulaşmaya başladı fakat elimde başka test yoktu o yüzden ovulasyon testine göre takip edemedim ilişkileri. hiç akıntım veya ovulasyon sancım da olmadı. içgüdüsel hareket edip akışına bıraktım ve sadece 25 ağustos ve 27 ağustosta ilişki oldu. teknik olarak son adetten sonra 5+1 gün geçti ama yumurtlama ve döllenmeden sonra 15 gün civarı geçti fakat hamilelik testinde hala kopkoyu çıkmıyor. yarın kan vereceğim bakalım ne zaman öğrenebileceğim. yurtdışında olunca bayağı geç oluyor öğrenmesi ve doktorlara ulaşması.

İnşallah hamilesinizdir bende adet gecikmesinden 1 gün sonra test yaptığımda bu şekilde belirsizdi bugün 3 gün geçti sabah ilk idrarla yaptığımda çift çizgiyi gördüm daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için tedirginim kan vermek için biraz daha beklemek istiyorum

Eklentiler

• 20220913_065028.webp
    20220913_065028.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 59
Back
X