Gebeliğe Hazırlık Gebelik testini ne zaman yapmalıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

_Peony_

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
48
30
8
Regl gecikmesinin 3.günündeyim. En doğru sonuç için idrar testini ne zaman yapmalıyım? Regl 1 hafta gecikince yapın diyenler var ama ben meraktan çatlamak üzereyim 🌸

Regl gecikmesinin 3.günündeyim. En doğru sonuç için idrar testini ne zaman yapmalıyım? Regl 1 hafta gecikince yapın diyenler var ama ben meraktan çatlamak üzereyim 🌸
Şuan yapsan çıkar zaten varsa 1 hafta beklemene lüzum yok adetten 2 gün önce çıkıyor gecikme olmasa bile geç yumurtlama falan yoksa bukadar beklemeye gerek yok inşallah vardır yapıp haber ver bizede 😇

Ben adetden 1 hafta sonra keseyi gormusdum bile. Ablam adetden 10 gun geçince testde cok silik gormusdu. Yani bunlar yumurtlamayla alakali. Herkesde farkli. Adetin geciktiyse test yapmalisin.

Şuan yapsan çıkar zaten varsa 1 hafta beklemene lüzum yok adetten 2 gün önce çıkıyor gecikme olmasa bile geç yumurtlama falan yoksa bukadar beklemeye gerek yok inşallah vardır yapıp haber ver bizede 😇
Tabi kii yarın yapacağım insallah🌸🌸

Dayanamadım yaptım🙈🧿 Yarın gidip kan vericem insallah🙈🧿

Eklentiler

• IMG-20220410-WA0003.webp
    IMG-20220410-WA0003.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 70
Back
X