Gebelik testini simdi mi yapayim sabah mı

gununuz geciktiyse aksam da cikabilir. ama daha yeniyse sabah yapmaniz daha iyi olacaktir.

Gebelik varsa farketmiyor reglime 5 gün kala yaptım ben hemde bir çaydanlık çay içtikten sonra ööööyyyle bi bakayım diye yaptım baya baya çıktı 🤭 üstelik hastaneye gittim hcg 76 çıktı

Şuan testi almış bekliyorum. İlk gebeliğim kısa sürdü 10 haftayken bebeğimi kaybettim ve şuan korku var. Çok istiyorum anne olmayı ama tekrar aynı şeyi yaşamaktan aşırı korkuyorum. Regl sadece 1 gün gecikti. İlk gebelikte göğüs ağrım vardı ama şuan yok. Tek belirti regl geçilmesi

Bu saatte yaparsam dogru sonuc verir mi ?
20220829_002051.webp

Gebelik varsa farketmiyor reglime 5 gün kala yaptım ben hemde bir çaydanlık çay içtikten sonra ööööyyyle bi bakayım diye yaptım baya baya çıktı 🤭 üstelik hastaneye gittim hcg 76 çıktı
Yaa gerçekten mi benimde 4 gün var o kadar yapmak istiyorum ki moralim bozulur diye yapmıyordum

tebrik ederim gebesiniz bence erken öğrenmeniz daha iyi oldu bir düşükte olduğu icin hemen kadın doğuma gidip kan kontrol falan yaptırırsınız folik asit kullanıyorsunuzdur inşalllah kullanmıyorsanız hemen başlarsınız

Back
X