- 28 Ağustos 2022
- 61
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi Gunesbulutay
Bu saatte yaparsam dogru sonuc verir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gününüz geciyorBu saatte yaparsam dogru sonuc verir mi ?
5 gün ama hep gecikiyor normalde o yuzden pek umutlanmak istemiyorumBu saatte yaparsam dogru sonuc verir mi ?
4 5 gun gectigununuz geciktiyse aksam da cikabilir. ama daha yeniyse sabah yapmaniz daha iyi olacaktir.
Regli sürecin düzensiz ise sabah ilk idrarla yap benceBu saatte yaparsam dogru sonuc verir mi ?
Eğer gebelik varsa hiç fark etmiyor ben ilk idrarla da yaptım pozitifti diğer hamilelikte de akşam 7 de yaptım yine pozitiftiBu saatte yaparsam dogru sonuc verir mi ?
Bu saatte yaparsam dogru sonuc verir mi ?
Test yaptim boyle cikti ama karnim cok agiriyor sanki regl olckmisim gibi bu kadar airmasi normal mi
Peki neden bu kadae agrim var acabaTebrik ederim gebelik var![]()
Ağrı olabilir canım kanaman olmadıkça normal yatıp dinlen bu süre dePeki neden bu kadae agrim var acaba![]()
Yaa gerçekten mi benimde 4 gün var o kadar yapmak istiyorum ki moralim bozulur diye yapmıyordumGebelik varsa farketmiyor reglime 5 gün kala yaptım ben hemde bir çaydanlık çay içtikten sonra ööööyyyle bi bakayım diye yaptım baya baya çıktıüstelik hastaneye gittim hcg 76 çıktı
Kız hamilesin tebrik ederim canım ağrı olması o kadar normal ki gebe kalamayan bir çok insan o ağrıyı yaşayıp gebe kalmak için dualar ediyor hayırlı olsun rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayy hayırlı olsun cok sevındım.. belırtılerıız nelerdı ?
Ağrı olabilir canım kanaman olmadıkça normal yatıp dinlen bu süre de
ayy hayırlı olsun cok sevındım.. belırtılerıız nelerdı akintim fazlalasmisti islaklik hissediyordum birdr adet olckmisim gibi sancilym hep bu hala devam ediyor