Gebelik testini unutunca...

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Aile ve yakın çevrelerine nişanlandıklarını Facebook üzerinden duyurmak isteyen çiftin bir anlık dikkatsizliği onları ailelerine bir sürpriz haber daha vermek zorunda bıraktı.
gebelik-testini-unutunca--1780885.webp

Daily Mail’da yer alan habere göre, Miranda Levy erkek arkadaşıyla nişanlandığı haberini vermek için Facebook’ta bu fotoğrafı paylaşmaya karar verdi. Fotoğrafın altına, ‘Hayatımın aşkı bugün bana evlenme teklif etti, gerçekten çok mutluyum’ yazdı ancak fotoğrafı görenler mutlu nişan haberinden çok fotoğraftaki bir ayrıntıya takıldı.

--1780881.Jpeg

Fotoğrafın sol alt köşesindeki doğum kontrol testini gören yakınlarından bir tanesi fotoğrafa, ‘Ve hamilesin, öyle mi?’ şeklinde yorum yazınca Levy, dikkatsizliğinin farkına vardı.

Miranda Levy’nin babası olduğu tahmin edilen kişi de fotoğrafın altına, ‘Tatlım bizi aramalısın. Annenin kafası karıştı’ yorumunu yazdı. Başka bir arkadaşları da, ‘fotoğrafın solundaki düşündüğüm şey mi? Keşke fotoğrafın o kısmını kesseydiniz.’ Yazınca Levy önce onların neyden bahsettiğini anlamamış gibi görünse de, sonradan ‘Evet arkadaşlar, bir de bebeğimiz olacak.’ yazdı fotoğrafının altına.

milliyet

Evlilik teklifi haberinin bir anlamı kalmamış:KK53:

Çok iyi ya benim babam böyle bişey görmüş olsaydı nikah değil cenaze törenimize tüm akrabalarımız davetlidir yazardı :)) hatta ne yazması direk beni vururdu sanırım yalnız evlilik teklifi ve kabul edip sözlendiğini facebooktan duyurmak için paylaşılan fotoğraf ayrıca bir rahatlık ...

tatlım hemen ordan kaçmalısın sanırım 3. sayfa haberlerine konu olacaksın :KK48:

Viyyyy agzim acik kaldi benim annem beni evlatliktan red ederdi.herhalde babamda o kisiyi vurmaya gelirdi..

tabi yabancılarda bu çok normal bişey, evlilik dışı çocuk sahibi olmak....

görende adam aşkından teklif etti sanacak mecburiyetten olduğu nasıl da ortaya dökülmüş:KK53::KK70:

Bu kadar genis olmadigim icin ve bu kadar genis bir aileye sahip olmadigim icin mutluyum.

Bebek icin teklif aldigini sanmiyorum 20 - 30 yil sonra evlenen ciftler var. Bereber yasayip cocuk sahibi oluyorlar

benim ailem ne caneze derdi ne de nikah onlar beni bulmadan kendimi öldrürdüm :KK49: ziraaa kemiklermle gömülmek isterim :KK50:

Back
X