Gebelik testini yapmak icin en dogru zaman nedir?

leylidya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
177
42
28
29
Adetiniz kaç gün gecikince yaptınız ? Ne zaman yapılmalı doğru çıkması için idrarda ve kanda

Adetiniz kaç gün gecikince yaptınız ? Ne zaman yapılmalı doğru çıkması için idrarda ve kanda
Bir doktordan dinlemistim en dogru zaman adet gecikmesinden 4-5 gun sonraymis. Erken yapilan gebelik testleri kimyasal gebelikleri yakaliyor anne adayi hamileyim diye seviniyor bir kac gun sonra adet kanamasi baslayinca buyuk uzuntu yasiyor demisti. Gel gor ki dayanabiliyor muyuz hayir hemen yapiyoruz.

Ben 28 günde bir regl oluyordum. 29. gün yaptım pozitif çıktı. Daha önce bilerek yapmadım çünkü pozitif çıksa bile kimyasal gebelik olabilir, çok silik olup ikircikte bırakabilir... negatif çıksa daha zaman var ya sonra pozitif olursa diye bir şüphe, ertesi gün yine test, boşuna masraf... Bence en iyisi reglin başlayacağı tarihten sonra.

Ben adetin ilk günü yani bugün yaptım çıktı. yarın Allah izin verirse kan vericem. umarım kimyasal gebelik değildir.

1 hafta sonra yaptım. Anında beliren gayet net ikinci çizgiyi gördüm çok şükür 👐
Sabretmek zor ama sonuç daha güvenilir gibi.

merhaba. çatlatma iğnesi vuruldum. normalde doktor tam 2 hafta sonra test yap dedi ama acaba kanda daha erken çıkma ihtimali var mıdır bilen var mı?
2 hafta sonra büyük bir ihtimalle adet gününe denk geliyodur önce öğrenenler vardır muhakkak ama kanda en güvenilir adet gecikmesinden sonra bakmak

2 hafta sonra büyük bir ihtimalle adet gününe denk geliyodur önce öğrenenler vardır muhakkak ama kanda en güvenilir adet gecikmesinden sonra bakmak

aslında bu ay baya kaydı çatlama günüm de.. normalde 2 gün sonra adet günüm ama çatlamaya bakıyoruz sanırım çatlamadan sonraki 2 hafta diyoruz değil mi? :( beklemek çok zor

Daha erken yaparsan pozitif gösterir zaten çatlatma iğnesinin etkisi vardır sabır hanımlar

merhaba. çatlatma iğnesi vuruldum. normalde doktor tam 2 hafta sonra test yap dedi ama acaba kanda daha erken çıkma ihtimali var mıdır bilen var mı?
Daha erken test yaparsanız iğnenin içindeki beta hcg etkisi geçmemiş olup yanlış pozitif çıkabilir en erken 12. gün diyorlar o da zaten 2 hafta oluyor yaklaşık

Daha erken test yaparsanız iğnenin içindeki beta hcg etkisi geçmemiş olup yanlış pozitif çıkabilir en erken 12. gün diyorlar o da zaten 2 hafta oluyor yaklaşık
teşekkür ederim. çok zor sabrediyorum aylardır olmayınca. bir de doktor olmaması için hiç bir sebep yok dedi. :KK42:

aslında bu ay baya kaydı çatlama günüm de.. normalde 2 gün sonra adet günüm ama çatlamaya bakıyoruz sanırım çatlamadan sonraki 2 hafta diyoruz değil mi? :KK43: beklemek çok zor
Adetin kaçıncı günü kullanmaya başladınız klomen? Bu ilac iğne biraz değişik ya ben çözemedim.
teşekkür ederim. çok zor sabrediyorum aylardır olmayınca. bir de doktor olmaması için hiç bir sebep yok dedi. :KK42:
Zor oluyor beklemek biliyorum. Ne zamandan beri istiyorsunuz?

Eğer ki ovulasyon testi ile gördüyseniz diyelim yumurtlama oldu sonra çatlama çatlamadan sonra 14 gün testte silikte olsa öğrenebilirsiniz oda muhtemel adete yakın oluyor zaten gün olarak bende üç kimyasal yaşadım birini adetimden üç gün önce falan öğrenmiştim tevafuk griptim öyle diğeri de çok gecikti adetim kanama oldu en sonki de tevafuk oldu ara kanamam oldu adetime daha iki hafta vardı oda kimyasal oldu ama şöyle ki erken öğrenmekte iyi olabilir çünkü birden fazla kimyasallar kan pıhtılaşması nedeni ile oluyormuş ve bunun içinde tedavi önemli ama kan olarak adetten beş gün önceye kadar öğrenilebilir idrarda da geçmesi gerekebilir adet

Adetin kaçıncı günü kullanmaya başladınız klomen? Bu ilac iğne biraz değişik ya ben çözemedim.

Zor oluyor beklemek biliyorum. Ne zamandan beri istiyorsunuz?

2. gününden itibaren klomen ve estrofem kullandım. yumurtam geç büyüdü ona rağmen bu yüzden çatlamam da gecikti. hormon bandı da kullandım baya karışık benimkisi :( ama 1.5 hafta kadar kayma oldu. takip edemiyorum artık doktor ne diyorsa o günü bekliyorum . keşke 1 hafta içinde kanda belli olsaydı. çatlatma iğnemi de 22 temmuzda vurdum. mart ayından beri bekliyoruz ama her ay tedavi ile geçti nerdeyse. rahmim de kapalıydı. şimdi açıldı güya ama bekliyoruz

2. gününden itibaren klomen ve estrofem kullandım. yumurtam geç büyüdü ona rağmen bu yüzden çatlamam da gecikti. hormon bandı da kullandım baya karışık benimkisi :KK43: ama 1.5 hafta kadar kayma oldu. takip edemiyorum artık doktor ne diyorsa o günü bekliyorum . keşke 1 hafta içinde kanda belli olsaydı. çatlatma iğnemi de 22 temmuzda vurdum. mart ayından beri bekliyoruz ama her ay tedavi ile geçti nerdeyse. rahmim de kapalıydı. şimdi açıldı güya ama bekliyoruz
Benzer şeyler yaşıyoruz biz de 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor en son doktora gittik klomen başladım. 17 temmuzda çatlatma ignemi vurdum bekliyorum ama benden umut yok bu sefer. Şu an duphaston kullanıyorum bitince adet olacaksın dedi adet belirtilerim o kadar fazla ki ilacı bıraksam da adet olsam diye düşünmeye başladım.
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormuş bat tarihi otomatik değişiyor bu durumda. Sizin 6 ağustosa kaymış sanırım. Benimki de 3 ağustostu 1 ağustosa kaydı. Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

O hatayı ben yaptim çatlama iğnesi sonrasında reglime 2 gün kala betahcg pozitif cikinca herkese hamile olduğumu ilan etmiştim meğerse kullanılan iğnelerden kaynaklıymış.bu tarz tedavilerde betahcg de yanilma oldugu icin doktorunuzu söylendiği tarihte yaptirmanizi tavsiye ederim.

Benzer şeyler yaşıyoruz biz de 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor en son doktora gittik klomen başladım. 17 temmuzda çatlatma ignemi vurdum bekliyorum ama benden umut yok bu sefer. Şu an duphaston kullanıyorum bitince adet olacaksın dedi adet belirtilerim o kadar fazla ki ilacı bıraksam da adet olsam diye düşünmeye başladım.
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormuş bat tarihi otomatik değişiyor bu durumda. Sizin 6 ağustosa kaymış sanırım. Benimki de 3 ağustostu 1 ağustosa kaydı. Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

duphastonu ne için kullanıyorsunuz. gebelik gerçekleşmeyince mi verdi o ilacı doktor. bir bekleyişteyiz zor bir süreç .çok üstüne gidiyoruz o yüzden mi olmuyor bilmiyorum. inşallah güzel haberler alıp güzel haberler veririz . eğer aşılama da olmazsa bekleyeceğiz artık ne zaman nasip olursa 1 sene kadar. hemen tüp bebek olmasın dedik belki de stresten olmuyordur :/

Back
X