Gebelik testini yapmak icin en dogru zaman nedir?

O hatayı ben yaptim çatlama iğnesi sonrasında reglime 2 gün kala betahcg pozitif cikinca herkese hamile olduğumu ilan etmiştim meğerse kullanılan iğnelerden kaynaklıymış.bu tarz tedavilerde betahcg de yanilma oldugu icin doktorunuzu söylendiği tarihte yaptirmanizi tavsiye ederim.

demekki 1-2 gün öncesi bile yanıltıyormuş :( mecbur beklicem tam ayın 5inde dedi doktor. teşekkr ederim

duphastonu ne için kullanıyorsunuz. gebelik gerçekleşmeyince mi verdi o ilacı doktor. bir bekleyişteyiz zor bir süreç .çok üstüne gidiyoruz o yüzden mi olmuyor bilmiyorum. inşallah güzel haberler alıp güzel haberler veririz . eğer aşılama da olmazsa bekleyeceğiz artık ne zaman nasip olursa 1 sene kadar. hemen tüp bebek olmasın dedik belki de stresten olmuyordur :/
Duphastonu bebek olursa tutunsun diye verdi. Aşılamanın başarı oranı çok düşük diye okumuştum burdan iki üç defa deneyin bence maddi imkanınız varsa. Ya da ill denemeden sonra direkt tüpe geçin.

demekki 1-2 gün öncesi bile yanıltıyormuş :KK43: mecbur beklicem tam ayın 5inde dedi doktor. teşekkr ederim
Evet kesinlikle yanıltıyor erken gebelik testi yaptim 5 dk içinde silik çizgi çıkmıştı. Sonra aynı gun dayanamayıp kan vermiştim değeri hatırlamıyorum ama pozitif cikmisti. Hayal kırıklığı yaşamayın diye söylemek istedim. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin insallah

Duphastonu bebek olursa tutunsun diye verdi. Aşılamanın başarı oranı çok düşük diye okumuştum burdan iki üç defa deneyin bence maddi imkanınız varsa. Ya da ill denemeden sonra direkt tüpe geçin.

Evet öyle de olabilir. çatlatma iğnesiyle bir süre daha deneyim sonra bakalım olmazsa aşılamaya gerek kalmazsa direk tüp de olabilir. gerek kalmaz inşallah. olursa haberinizi bekliyorum sizin de :anneadayı:

yumurtlamanin 16. gunu sabah regl olmayinca yaptim。negatif gormeyim diye bekledim yoksa 12。gundede gozukurdu

Bir doktordan dinlemistim en dogru zaman adet gecikmesinden 4-5 gun sonraymis. Erken yapilan gebelik testleri kimyasal gebelikleri yakaliyor anne adayi hamileyim diye seviniyor bir kac gun sonra adet kanamasi baslayinca buyuk uzuntu yasiyor demisti. Gel gor ki dayanabiliyor muyuz hayir hemen yapiyoruz.

• Test en erken adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılmalıdır. Diye yazmış bi yerde Ben 5 gün oluyorum adet o bir haftaya adet olduğumuz 5 günüde ekliyomuyuz yoksa ayrı olarak 1 haftamı sayıyoruz 5 günden sonra

1 hafta sonra yaptım. Anında beliren gayet net ikinci çizgiyi gördüm çok şükür 👐
Sabretmek zor ama sonuç daha güvenilir gibi.
adet bitiminden sonra 1 haftamı yoksa 5 gün adet oluyorum ben mesela o 5 günü de saycakmıyım yoksa üstüne 1 hafta daha mı ekleyeceğim

yumurtlamanin 16. gunu sabah regl olmayinca yaptim。negatif gormeyim diye bekledim yoksa 12。gundede gozukurdu
yumurtlamayı ben ovulasyonla takip etmedim uygulamadan takip ettim ne kadar doğru bilmiyorum 10 temmuz yumurtlama günü diye gözüküyor ne zaman yaparsam teste çıkar adetimde gecikti

adet bitiminden sonra 1 haftamı yoksa 5 gün adet oluyorum ben mesela o 5 günü de saycakmıyım yoksa üstüne 1 hafta daha mı ekleyeceğim
Beklenen adet gününüz de olmazsanız
Diyelimki bu perşembe olmanız gerekiyor ama olmadır. Bi sonraki perşembe yapabilirsiniz.
Ben bu şekilde yapmıştım. Anında beliren gayet net ikinci çizgiyi gördüm çok şükür. Ve beta baktırmadan ilk doktor kontrolüme gitmiştim. Virüs dönemiydi o yüzden beta için gidemedim.

• Test en erken adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılmalıdır. Diye yazmış bi yerde Ben 5 gün oluyorum adet o bir haftaya adet olduğumuz 5 günüde ekliyomuyuz yoksa ayrı olarak 1 haftamı sayıyoruz 5 günden sonra
Adet olmayi bekledigin gunden itibaren bitiminden degil

Back
X