- 20 Nisan 2018
- 12
- 2
- 86
- Konu Sahibi Burcu yorulmaz
Herkese merhaba ilişki olalı 5 gün oldu adetime 6 gün kaldı test yapsam doğru sonuç cikarmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bekliyim ozman5 günde döllenme olmaz adet gününüzden sonra sonuc alırsınız ancak
Nette yapanlar var bende ondan dolayı merak ettimbence çıkmaz daha 5 gün olmuş
Ozman çok beklemiş olucam sabırsızim birazdaİlişkinin üzerinden bildiğim kadarıyla en az 12 gün geçmesi gerekir
Ozman çok beklemiş olucam sabırsızim birazda
6 gün beklemek çok gibi geliyor gözümeZaten 5 gün olmuş adetinize de 6 gün var ekstra bir süre beklemeyeceksiniz ki
O zaman net sonuç alamazsınız her halükarda kesin ve net bir sonuç almak için adet döneminizi beklemelisiniz zaten6 gün beklemek çok gibi geliyor gözüme
Attım şeyi gördünüz muO zaman net sonuç alamazsınız her halükarda kesin ve net bir sonuç almak için adet döneminizi beklemelisiniz zaten
Evet pozitif fakat 5 gün önceki ilişkiden olduğunu zannetmiyorum daha önceki ilişkiden olmuştur çünkü yumurta ve spermin birleşmesiyle oluşan embriyonun rahme tutunması yaklaşık olarak döllenmeden 10-12 gün sonra oluyor. Beta döllenme gerçekleştikten sonra önce kanda sonra idrarda çıkıyor.Böyle çıktı ama
Teşekkür ederim saolunEvet pozitif fakat 5 gün önceki ilişkiden olduğunu zannetmiyorum daha önceki ilişkiden olmuştur çünkü yumurta ve spermin birleşmesiyle oluşan embriyonun rahme tutunması yaklaşık olarak döllenmeden 10-12 gün sonra oluyor. Beta döllenme gerçekleştikten sonra önce kanda sonra idrarda çıkıyor.