Gebelik testinin pozitif amaaa.....

Seddd97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
104
52
48
28
Arkadaşlar merhaba. Adet gecikmemin 4.günü yani bu sabah gebelik testi yaptım sonuç pozitifti resmi atıyorum. Fakat bu testi yaptıktan bir saat sonra regli oldum Ve baya baya kanıyorum bu durumu daha önce yaşayan varmı yardımlarınız için teşekkürler

Teşekkür ederim.
Bi kimyasalımız eksikti peki bunun için doktora gitmem gereklimi ileride bana herhangi bi problem yaratırmı acaba malum durumları biliyorsunuz

Teşekkür ederim.
Bi kimyasalımız eksikti peki bunun için doktora gitmem gereklimi ileride bana herhangi bi problem yaratırmı acaba malum durumları biliyorsunuz
Git tabiki. Arkadaş kimyasal "olabilir" demiş. %100 kimyasal demek mi bu? Emin oldun doktora gidebilir miyim diye soruyosun

Yorumun için teşekkür ediyorum fakat biraz daha nazik olabilirsin

Naziklik degil de sinir oldum yani. Arkadaşım her şey olabilir nasıl riske atabilirsin ? Burdaki insanlarq bu kadar güvenmeyin Allah askina. Tabiki danışılır edilir ama %100 inanmayin yaa

Teşekkür ederim.
Gidin tabi ki doktora. Bazen gebeliklerde kanama olabiliyor. Kesin hüküm değil elbette hiç bir sözümüz. Burada ön bilgi icin soruluyor yorum yapıyoruz biz de.

Naziklik degil de sinir oldum yani. Arkadaşım her şey olabilir nasıl riske atabilirsin ? Burdaki insanlarq bu kadar güvenmeyin Allah askina. Tabiki danışılır edilir ama %100 inanmayin yaa
Bu güvenle alakalı bi durum değil bi fikir söz konusu bana kimyalık gebelik geçirmiş olabilirsin dediği için kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünmüş olmuyorum ortada bi pandemi söz konusuyken tabikide daha önce bu durumu yaşamış kişilerden bilgi edinicem sizin yaptığınız şekil hiç hoş değil

Kimyasal olabilir, üstüne görme olabilir, bazen kanama oluyormuş kanama olabilir, test bozuk olabilir.

Şu an hamile olup düşük yapiuor bile olabilirsin doktora gitmek zorundasin anladin mi? Tecrübeye danisilacak bir sey degil. Doktoru arasan o bile gelmen lazim diyecek sen burdakilere guveniyosun

Canım bende senin gibi kimyasal geçirmiştim .. korkacak birsey değil sadece tutunamadığı için düşüyor .. sana tavsiyem bol soğan suyu iç rahmin temizlensin ve kendini sıcak tut özellikle ayaklarını .. gece uzun pijamayla yat ve gidebilirsen bir doktora git mutlaka .. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…