Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani hamilelik varsa evet son iliskiden onjncu gun bnm cikmisti 14 e kadr cikmassa baska birsyden suphelenilmeli dr gidin zten gebeligede bakiyorYani şöyle ki 8 gün geciktim test yaptım hiç ikinci çizgiyi görmedim... Amaaa birkaç blog da okudum çok silik gözüküyor gebelik olabilir yazılmış acaba 10. Günüm ve hala adet olmadım, testi tekrarlasam 2.cizgi belirginlesmis olabilir mi??
Yarın tekrar test yapacağım inşallah koyulasmistirHamilelik varsa koyulaşmıştır tabii
Yani hamilelik varsa evet son iliskiden onjncu gun bnm cikmisti 14 e kadr cikmassa baska birsyden suphelenilmeli dr gidin zten gebeligede bakiyor
ay inşallah Rabbim bu Güzel gece de kim dilerse sağlıkla hayırla versin... 4 gün 5 gün gecikmelerimde kan verdiğim de olmuştu. O daha çok beklenti içine soktu beni.Baya gecikmiş adetiniz kan vermediniz mi? Bence testlerle kendinizi heyecanlandırmayın direk kan verin yok silik çıktı felan filan ..hayal kırıklığı oluyor ondan söylüyorumumarım hamilesiniz dir
![]()
Canım çok amin bende istiyorum uzun zamandır hiç nasip olmadı..ay inşallah Rabbim bu Güzel gece de kim dilerse sağlıkla hayırla versin... 4 gün 5 gün gecikmelerimde kan verdiğim de olmuştu. O daha çok beklenti içine soktu beni.![]()
İnsallah Senin de Bekleyişlerin mutluluğa dönsün.Canım çok amin bende istiyorum uzun zamandır hiç nasip olmadı..inşallah hamilesindir gelişme olursa yaz bende merak ettim .. kan testi direk net cevap verdiği için önerdim yoksa o çift çizgiyi görmek eminim çok güzel bir duygudur
![]()
Amin inşallah canım güzel duaların için teşekkür ederimİnsallah Senin de Bekleyişlerin mutluluğa dönsün.Rabbim kucaklarimizi hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
nice mutlulukları da tadabilelelim.
Amin inşallah canım güzel duaların için teşekkür ederimTest yaparsan yaz yarın bekliyorum heycanla
![]()
Çok üzüldüm inşallah iyisinizdir nerdesiniz acaba? Allah yardımcınız olsun kafana takma adet olayını Allah can sağlığı versin şuan en büyük servet yemin ederim2.testimi dün sabah yaptım tek çizgi çıktı. Hala umutla bekliyordum. Sonra akşam yaşadığım şehirde deprem oldu panikle dışarı çıktık araçlarda bekledik. Gece geç saatte evlere girdik ve eve geldiğimizde kanamam başlamıştı. Bugün daha da arttı reglimin 2. Günü diyebilirimRabbim herkese en hayırlı zamanda en güzel şekliyle nasip etsin. Kimsenin kucağını bir ukte ile bırakmasınn
![]()
Merhaba;Testte kesin sonuç 8 dakika içerisinde çıkar 8 dakika sonrasında hafif silik pembemsi ve yamuk duran bir çizgi oluşabilir buna kuruma çizgisi diyoruz ancak üst üste yapılan farklı testlerde ikinci çizgi git gide koyulaşma yapıyorsa hamilesiniz demektir
3 üde koyulaștı derken yani ne kadar beklettiniz testleri kuruma çizgisi oluşmuş olma ihtimali de var kan testi vermeyi düşünüyor musunuzMerhaba;
ben 4 tane test yaptım ilk 3 üde koyulaştı bi kaç saat sonra sımdı bugun yıne yaptım suan golge şeklinde hafif koyulaştı ve adete daha 4 gün var hiç biride tek çizgi olarak kalmadı bu erken gebelik testlerinde lütfen dönüş yaparsanız çok sevinirim.
Kan testi verdim hcg <2cikti adete 6 gün kala kimyasal gebelikten şüpheleniyorum yükselir mi deger3 üde koyulaștı derken yani ne kadar beklettiniz testleri kuruma çizgisi oluşmuş olma ihtimali de var kan testi vermeyi düşünüyor musunuz