gebelik testinin tarihi gecmisse yanlis sonuc verir mi ?

munter

17.11.17-73 kg 22.06.18 -61.8 kg 14. tk♡
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
5.583
8.360
118
Merhaba kizlar,
4 yillik evliyim artik bebek istiyoruz. Adetim 7 gun gecti kan testi yaptirdim maalesef sonucu henuz cikmadi. Netten baktim aslinda ama bhcg yi bulamadim :KK42: Korundugum donemlerde aldigim gebelik testi ile bu sabah denedim tek cizgi cikti. :KK64:Yanlis sonuc vermis olabilir mi? Yarin sonucu doktora gosterecegim sabredemedigim icin siz tecrubeli arkadaslara danismak istedim.:KK36:( akintim, asiri bas agrim, kasiklarimda agri, siskinlik kisacasi adet belirtilerinin hepsi vardi ancak hala adet olmadim. Cok stresli bir donemde gecirdim ayrica yumurtlama doneminde birlikte olmamistik)
Simdiden hepinize cok tesekkur ederim.

aslında gebelik için kan tahlili yapıldığında direkt beta hcg ye bakılıyor. yanlış tahlil yapılmış olmasın

Tahlilleri isaretleyen bayana soylemistim bakalim diye anlamadimki bende . :( gebelik testide tek cizgi cikti

7 gnlk gecikme de hamilelik çıkardı sanırım ama kan testi daha garanti olr biraz stresten geckmiş olabilir

Kizlar cevap verdiginiz tesekkur ederim
:KK36:

Beta hcg den baska ismi olabilir mi

Merhaba kizlar,
4 yillik evliyim artik bebek istiyoruz. Adetim 7 gun gecti kan testi yaptirdim maalesef sonucu henuz cikmadi. Netten baktim aslinda ama bhcg yi bulamadim :KK42: Korundugum donemlerde aldigim gebelik testi ile bu sabah denedim tek cizgi cikti. :KK64:Yanlis sonuc vermis olabilir mi? Yarin sonucu doktora gosterecegim sabredemedigim icin siz tecrubeli arkadaslara danismak istedim.:KK36:( akintim, asiri bas agrim, kasiklarimda agri, siskinlik kisacasi adet belirtilerinin hepsi vardi ancak hala adet olmadim. Cok stresli bir donemde gecirdim ayrica yumurtlama doneminde birlikte olmamistik)
Simdiden hepinize cok tesekkur ederim.

kullanılmadı için tarihleri var yok bilmiyorum ama yanlış vereceğini sanmam ama benim de adet sancısı gibi Kasıklarımda sancı mide bulantısı vardı hep Adet olacağım diye bekledim olmadım hamilelik belirtileri da öyle en belirgin özelliği de halsizlik uyku Gündüz

O testler oyle 2 senede bozulan seyler degil muhtemelen dogru sonjc vermiştir.
7 gun buyuk bir gecikme mutlaka cikardi.
O nasil hemsireymis bir de soyleneni anlamiyor. Sinir oldum.
Kan testink tekrarlatin en iyisi.
Allah gonlunuze gore versin.

Strese bağlı adet gecikmesi olmasın?

Calistigim icin izin alamiyorum. Wbc nin hamilelikle ilgisi var midir bilen var mi
Hayir hayir hic alakasi yok.
Baska bir adi da yok zaten.
Kan testi bile değil icinize sinmedyse bir boslukte yeni test alin eczaneden.
Yuzde yuz cikar idrar testinde de artik.

Evet Beta HCG Canım bir tane daha gebelik testi al çok pahalı bir şey değil 3 TL bisey

Ben 2 gün gecikti hemen silik çıktı ikincisi çizginin

kullanılmadı için tarihleri var yok bilmiyorum ama yanlış vereceğini sanmam ama benim de adet sancısı gibi Kasıklarımda sancı mide bulantısı vardı hep Adet olacağım diye bekledim olmadım hamilelik belirtileri da öyle en belirgin özelliği de halsizlik uyku Gündüz
Adet olacagim diye bekliyordum. O kadar agri sislik sanci vardiki ama bayada zaman gecti. Hem bir umut hem de olmaz diye kendimi alistiriyorum degisik bir duygu kizlar o_O

Adet olacagim diye bekliyordum. O kadar agri sislik sanci vardiki ama bayada zaman gecti. Hem bir umut hem de olmaz diye kendimi alistiriyorum degisik bir duygu kizlar o_O

Adetlerim düzenli ise Eğer
hamilelik oranın yüzde 90

şimdi yakınlarda eczane varsa git hemen test al sonrada wc de yap.iki dakika izin alabilirsin bir şey olmaz.

eğer hamile değilsen de bir doktora git belki hormonal bir sorundur adet söktürücü vs verir.

Hepinize coook tesekkurler iyiki varsiniz.:KK36:

Aslinda soyle ben eger hamile olsaydim esime surpriz yapacaktim. O yuzden yeni test alamadim yani bilmesini istemedim guzel seyler planliyordum ama basaramadim sonucta negatif gozukuyor gerci:cry:
Bugun sonuclarimi esim gosterecek eger bakmamislarsa test alacagim yeniden yarin sabah yapacagim bakalim ne cikar hayirlisi ilsun ins :KK72:

Back
X