Triticum Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2021 101 191 53 32 28 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Triticum #1 Merhabalar sizlere birşey danışmak istiyorum bir hafta içerisinde 4 adet erken gebelik testi yaptım ancak hiçbirinde bırakın iki çizgiyi tek çizgi bile çıkmadı bu aralar erken gebelik testi yapıp bu durumda kalanlar varmı yoksa benmi çok şanssızım.
Merhabalar sizlere birşey danışmak istiyorum bir hafta içerisinde 4 adet erken gebelik testi yaptım ancak hiçbirinde bırakın iki çizgiyi tek çizgi bile çıkmadı bu aralar erken gebelik testi yapıp bu durumda kalanlar varmı yoksa benmi çok şanssızım.
Kedili ve Bebeli Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2021 3.395 4.735 83 28 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Triticum #2 Testi yanlış yapıyor olabilir misin ? Bütün testler yanlış olamaz. Çizgi çıkması gereken yere idrarı yapmıyorsun değil mi ?
Testi yanlış yapıyor olabilir misin ? Bütün testler yanlış olamaz. Çizgi çıkması gereken yere idrarı yapmıyorsun değil mi ?
Triticum Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2021 101 191 53 32 29 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Triticum #3 Birminikfil .!.: Testi yanlış yapıyor olabilir misin ? Bütün testler yanlış olamaz. Çizgi çıkması gereken yere idrarı yapmıyorsun değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır geçen aylarda yaptığımda herhangi sorun çıkmıyordu bu sefer aldıklarımda bu sorunla karşılaştım
Birminikfil .!.: Testi yanlış yapıyor olabilir misin ? Bütün testler yanlış olamaz. Çizgi çıkması gereken yere idrarı yapmıyorsun değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır geçen aylarda yaptığımda herhangi sorun çıkmıyordu bu sefer aldıklarımda bu sorunla karşılaştım