Gebelik testleri ve markaları

Minikkartal0812

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
237
23
13
Certain
Miratech
Al bi
Oncomed
Bu markalari kullandim tam 43-44 gün sonra güvenilir midir hepsi negatif cikti iliski uzerinden de 3 ay geçti fakat benim karnim fln şiş bel kasık ağrılarım oluyo gebelik olabilir mi ? Ve tesr yapmak istiyorum rn güvenilir marka nedir

En pahalısı en ucuzu siye birşey yok,erken sonuö veriyoe vs hep hikaye varsa zaten silikte olsa çıkarıyor. İlk hamileliğimde pahalı birşey almışıl negatif çıktı dedim demek ki değilim tansiyonumun düşüp apartmanda bişiler kırmamla kan verdim hamileyim.
İkinnci hamileliğimde 5 ya da 7 lira olması lazım test alıp yaptık hamile çıktım kan verdim e tamam hamileyim 🙄😁
Gel gelelim marka fiyata şartlama kendini

En pahalısı en ucuzu siye birşey yok,erken sonuö veriyoe vs hep hikaye varsa zaten silikte olsa çıkarıyor. İlk hamileliğimde pahalı birşey almışıl negatif çıktı dedim demek ki değilim tansiyonumun düşüp apartmanda bişiler kırmamla kan verdim hamileyim.
İkinnci hamileliğimde 5 ya da 7 lira olması lazım test alıp yaptık hamile çıktım kan verdim e tamam hamileyim 🙄😁
Peki gebelik var mıdır ? Testlere ve iliskinin suresine bakarsak

Bende iliskiden 22 gün sonra yaptım bir ksc tane yine yok daha 4-5 gun once yaptım negatif snrm bende gebelik yok ve Allah cocuklarinizi size bagislasin :)

Back
X